toyota tundra udstødning tips

toyota tundra udstødning tips

Toyota Tundra er flagskibet lastbil af Toyota selskabet . Det er imponerende holdning og unikke styling kan forbedres med et stort udvalg af eftermarkedet tilbehør . En måde at nemt ændre udseendet af lastbilen er at tilføje en eftermarkedet udstødnings spids . Disse tips kommer i en bred vifte af stilarter og finish .

Single Tip

Den mest almindelige udstødningsgas ekstraudstyr er en enkelt spids . Disse er almindeligvis krom eller poleret rustfrit stål og skåret i forskellige stilarter . De starter fra 40 dollar interval for en skråstreg , eller vinklet snit , og stigningen i prisen som den stil bliver mere ekstreme ( 2010 pris ) . Disse udstødning tips er typisk svejses til de eksisterende udstødningsrøret .

Dobbelt Tip

Selvom en dobbelt tippet udstødning er ikke et ægte dobbelt udstødning , betyder det give indtryk af en high- performance dual udstødningssystem uden den højere omkostninger . Ligesom enkelt tip udstødninger , udstødning dobbelt tips typisk svejses på plads, og krom i udseende , selv om de er tilgængelige med farvede accenter og endda specielle udskæringer denne vinkel udstødningsgasserne ned . De koster omkring $ 60, men prisen stiger til mere omfattende stilarter .

stiliseret

For folk , der ønsker noget andet end den normale form krom tips , der er en række stiliserede tips til rådighed . Nogle har raderinger såsom flammer indgraveret på spidsen . Andre har udskæring figurer eller overdrevne vinkler . Måske den mest eksotiske udstødning tips forlænge ret langt fra udstødningsrøret og vinkel ned mod jorden. Extreme udstødning tips er dyrere end mere almindelig tips og kan koste hundredvis af dollars .


Relaterede artikler


Thule tagbøjler monteringsvejledning
hvordan du installerer højttalerne i 1996 i et Honda Accord
hvordan man programmerer en Dodge Challenger garage fjernbetjening
hjemmelavet crappie agn
hvordan man kan gøre flere hestekræfter i et 1995 Mitsubishi Diamante
hvordan man kan finde en fabrik subwoofer i en 2004 Saturn vue
hvad er halo lys ?
hvordan man kan tage ud en bilradio i en 2004 Chrysler 300
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til en 2004 5,7 Hemi
hvordan man kan tilslutte den alpine stereo CDE - 7.872