Hvordan installerer jeg en addco svaje bar ?

Hvordan installerer jeg en addco svaje bar ?

En svaje bar er en tynd , cylindrisk formet længde af metal , der er boltet til et køretøjs affjedring på begge ender . Når køretøjet er kørt rundt om et hjørne , det swaybar , boltet til hver side af køretøjets affjedring , styrker indersiden hjul og dæk mod jorden . Dette reducerer kroppens roll og øger greb . Installation af større svaje barer er en almindelig måde at øge et køretøjs håndtering . Addco er en af de mange virksomheder , der gør større swaybars for en bred vifte af køretøjer . Installation af en Addco svaje bar er generelt ligetil .

Du skal bruge:
Floor jack
. Jack står .
Socket sæt og skralden .
Addco svaje bar .


1 .
Løsn lug bolte til hjulene . Løft køretøjet med en gulv jack og sænk den sikkert på bukke . Som ender du løfter afhænger af, om du installerer en forside eller bagside svaje bar . Udfør fjerne lug nødder og hjulene . Satte dem af vejen .
2 .
Find den bestand anti-roll bar . Dette vil være en tynd , cylindrisk længde på metal, der er næsten altid boltet fast til chassis med et par parenteser , der går over bøsninger på svajer baren og derefter fastgøres til chassiset . Enderne af herredømme baren vil være spændt til suspension med drop links, bolt til baren i den ene ende og affjedring på den anden ende .
3 .
Unbolt udgangen links på hver ende , hvorfra de fæstner til suspensionen med et stik eller en åben skruenøgle . Unbolt de midterste bøjler , hvor de holder svaje bar til chassiset . Beslagene er som regel sted på med to bolte , der går gennem huller i parentes .
4 .
Sænk svajer baren ned og væk fra bilen . Du kan få brug for at manøvrere den mellem nogle suspension eller chassiskomponenter at fjerne det . Hvis den Addco baren , du bruger kom ikke med udgangen forbindelser, der allerede er installeret , skal du fjerne links fra den gamle bar og overføre dem til Addco bar . Udgangen links vil enten blive boltet på eller kan simpelthen glide ind og ud af baren når den er fjernet fra bilen.
5 .
Installer midten bøsninger på Addco baren ved at skubbe dem på slutningen af baren . Nogle bøsninger vil have en spalte skåret i dem, der vil tillade dig at slide dem til højre ind på svaje bar . Det er et godt tidspunkt at opgradere til fastere urethan svaje bar bøsninger , hvilket vil reducere spille i svaje bar og gøre behandlingen mere lydhør .
6 .
Installer Addco svaje bar i omvendt rækkefølge , at bestanden baren blev fjernet . Sæt bar på plads og skub metalbeslag over bøsning og baren , at sikre, at gennemføringen er linet korrekt op , således at holderen går over bøsning og kan boltet til hullerne i kabinettet . Det kan hjælpe at have en assistent holde baren på plads , mens du bolt det i. Installer bolte og spænd dem med en sokkel .
7 .
Bolt slutningen links til suspensionen . Geninstallere hjul og lug bolte . Sænk køretøjet ud bukke med gulvet stik . Stram lug boltene med hånden med en lug skruenøgle .


Relaterede artikler


hvordan man wire bil audio højttalere
gør det selv fjernbetjening starte med nøglefri adgang
hvordan man kan tilslutte min mp3-afspiller til min jensen mp3310 autoradio
hvordan du udskifter cd afspiller i en 2006 civile
hvordan du installerer et vadested græskant
hvordan man kan tilslutte op bil subwoofere uden en forstærker
Hvordan bestiller jeg en nøgle til min bil ?
DIY : ladrumsindsatse
hvordan man kan ændre baggrunden på en Kenwood dnx5120
chevy astro tune - up tips til at undgå dårlige gas kilometertal