Hvordan konverterer jeg en 350 lille blok fra carburated til benzinindsprøjtning ?

Hvordan konverterer jeg en 350 lille blok fra carburated til benzinindsprøjtning ?

Brændstofindsprøjtning tilbyder niveauer af alsidighed , økonomi og høflighed , at ingen karburator nogensinde kunne begynde at nærme sig , men det kræver en hel del penge og dygtighed til at henvende sig til en traditionel lille blok Chevrolet V8 . Fysiske installation er for de flestes vedkommende , ikke ulig at erstatte en indsugningsmanifold eller karburatoren . Forskellen ligger i detaljerne . Brændstofindsprøjtningssystemer kræver et væld af sensorer og elektriske forbindelser, karburator systemer ikke gør. Installation procedurer kan variere meget fra motor , indsprøjtningssystem type og fabrikant .

Du skal bruge:
gashåndtaget krop Injection eftermontering kit
. komplet sæt stikkontakter og skruenøgler .
bærbar pc med Windows 95 eller nyere .
svejser .
skruetrækker sæt .
boremaskine og diverse bit størrelser .
2- tommer hulsav .
timing lys .
brændstof manometer .
ledning terminal tænger .
tape .
zip bånd .
14- gauge ledning .

Installation af Hardware


1 .
Tag batteripolerne og tag batteriet fra bilen.
2 .
Fjern karburatoren luftfilter og afbryd gaskablet , transmission kickdown kabel , chokeren og eventuelle vakuum linier . Afbryd fabrikken brændstofslangen fra karburatoren . Fjern de fire karburatoren bolte og løft det fri af motoren . Skrab resterende pakning fri af indsugningsmanifolden .
3 .
Pre-montere nye gashåndtaget kroppen system . Installer brændstofindsprøjtningsenheder , inaktiv luft kontrol ventil og eventuelle nødvendige sensorer på gashåndtaget kroppen . Skub en ny pakning over indsugningsmanifolden 's karburator pigge og installere den nye gashåndtaget kroppen i stedet for den oprindelige karburatoren . Drejningsmoment bolte til producent specifikationer .
4 .
Installer sættet ECU ( computer ) mindst seks inches væk fra din tænding boksen ( hvis relevant ) , et sted, hvor den vil blive fri for støv og vandt snavs og " t blive våd. Mange vælger at montere deres ECU inde i bilens førerhus ( ofte i handskerummet ) , men husk på , at dette betyder, at du bliver nødt til at skære en to tommer hul i bilens firewall til at køre ledningsnet .

5 .
Bor et 1/2-inch hul i din motors udstødningsrør , og svejse den medfølgende ilt sensoren spunse ( mount ) over hullet . Ilt ( O2 ) sensor installation vil variere meget efter ansøgning, men generelt vil du ønsker at installere O2 sensoren så tæt på motoren som muligt .
6 .
Installer elektroniske brændstofpumpen leveres med dit sæt . Igen vil installationsprocedurer variere meget fra kit , men de fleste er ikke forskellige fra installation af enhver anden form for ekstern brændstofpumpe . Generelt vil du ønsker at montere brændstofpumpen med de medfølgende skruer på indersiden af din ramme jernbane , så lav og så tæt på brændstoftanken som muligt .
7 .
installerer du ledningsnettet . Systemer vil variere , men ledningsnet er normalt konstruerede til en " idiot-bevis " installation med farvekodede ledninger og seletøj stik , som ikke vil udveksling . I det mindste , skal du tilslutte din sele til ECU først, efterfulgt af injektoren stik , O2 sensor , brændstofpumpe , park /neutral sikkerhedsafbryder ( monteret på din gearstangen ) , tændingsnøglen og masse luftmængde ( MAF ) og /eller manifold lufttryk ( MAP ) sensorer , hvis udstyret . Må ikke geninstallere og tilslut batteriet , indtil du har installeret ledninger og testet det for kontinuitet med en elektrisk tester .

gode råd og advarsler


 • Installation af hardware er den nemme del . Efter installation skal du bruge en hel del tid sammen med en bærbar computer til at finjustere din luft /brændstof ratio ( og tænding timing , hvis du bruger et sådant system ) . Mange ECU kommer med en base brændstof kurve forprogrammerede i , som vil tillade dig at halte din bil til en butik for at få en anden melodi det , som ikke er en dårlig idé , hvis dette er din første gang . Men det er ikke billigt ( kig på et minimum på $ 500) . Computer tuning er ikke en set- og-glem aftale , tænk på det som en løbende procedure , med forbehold for ændringer og optimering forholdene kræver det.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan tilslutte en forstærker i en Chevy forstæder pioner Yukon
  hvad er en fase 1-løb kobling ?
  hvordan man kan ændre radioen i en 2001 Volvo S80
  6 snit udstødning tips
  hvordan man wire en bil elektrisk ventilator
  hvordan du installerer en spole forår spacer foran sænkningssæt
  hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
  National Highway Traffic Safety Administration
  hvordan man ledning til en to wire førte kører lys
  om stereo effektforstærkere