biltyper spændebånd

biltyper spændebånd

Selvom det er nemt at vedtage en " set en , set ' em all " mentalitet mod dem , der er en overraskende mængde af variation i design for spændebånd . Alle spændebånd udføre den samme grundlæggende opgave : at ombryde omkring udgangen af en slange , spænde den på motoren eller et tilbehør 's væske brystvorte . Hvert design er optimeret til en bestemt opgave , hvor de prioriteter kan være høj-tryk forsegling , holdbarhed , nem installation /fjernelse eller omkostninger .

fjederklemmer

Forår klemmer er ringe af stærke forår metal i form af en ring . De to ender af foråret klemme bruge et sæt samordnede tangs at tillade bevægelse . Forestil dig at holde tommel og pegefinger på højre hånd sammen , som hvis du var i besiddelse af en vinglas , nu forestille mig at tage den pegefinger anden hånd og klemme den ind mellem højre tommelfinger /pegefinger . Den tangs om foråret klemme interlock på netop denne måde . Fordele : lave omkostninger og nem installation /fjernelse . Ulempen er den relativt lave fastspændingsanordninger kraft.

Wire Spændebånd

Wire skruetvinger ligner fjederklemmer i funktion. Stedet for at blive lavet af et band , er wire klemmer stykker i foråret-ståltråd , at indhylle omkring slangen . Forestil dig indpakning et stykke snor rundt om din finger , og du har den idé . Enderne af kablet er snoet tilbage på sig selv til at lave to D-formede " ører ", der fungerer som presser håndtag for at fjerne klemme . Fordele : lave omkostninger ved fremstilling , enkelhed , kan fjernes uden brug af værktøj . Ulemper : lav lukkekraft , har smalle ledning ikke distribuere lukkekraft samt band-type klemmer

Skrue Type

Skrue-type klemmer kommer i to varianter : . længderetningen og T -type . Længderetningen skruetvinger bruge en skrue fast til den ene side af den klemme band, som kan være ledning eller flad metal, som tråde gennem en fangenskab møtrik på den anden side af bandet . Dreje skruen trækker enderne tættere sammen . T-skruetvinger bruge en skrue sæt til en vinkelret vinkel til klemme ( ligesom den nederste del af et stort " T " ) til at drage de bands mod hinanden . Langsgående fordele : enkelhed , brugervenlighed , høj fastspændingsanordninger kraft . Langsgående ulemper : høje omkostninger i forhold til lignende orm-gear klemme , tilbøjelige til at holde sig , når det udsættes for snavs , fedt og korrosive miljøer . T-type fordele : Stort potentiale Fastspændingen kan fjernes uden brug af værktøj . Ulemper : . smalt sortiment af justering af størrelsen , potentielt høje omkostninger

Worm Gear

Den snekkegear er langt den mest udbredte i brug i dag , og er den ene fleste mennesker tænker på , når de går ud for at købe en slange klemme . Du kan tænke på ormen gear som en langsgående-skrue type , der bruger bandet sig selv som en skrue . De tilfangetagne skruen 's tråde engagere lameller slået ind i bandet , der står i for gevind . Fordele : forholdsvis lav pris , nem fremstilling , korrosion /snavs resistens, højt justerbart . Ulempe : let fjernes , hvis over-tilspændes .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en fjernbetjening døren for en Ford Taurus bil
halstørklæder & udstødning tips
hvordan man kan ændre radioen på en 2002 Chevrolet forstæder
hvordan du installerer en forstærker i en 2001 Chevrolet Tahoe
hvordan man kan gøre de bagerste højttalere i bilen lyde bedre
hvordan du tilslutter en Sony XM - d400p5 forstærker til subs & radio
hvordan man kan ændre størrelsen af dæk
hvordan du gør din 1998 Mustang GT gå hurtigere
hvordan man laver en brugerdefineret bil gitter
National Highway Traffic Safety Administration