halstørklæder & udstødning tips

halstørklæder & udstødning tips

En af de første opgraderinger fleste mennesker gør på deres biler , er at ændre de lyddæmper og tilføje mere elegant udstødning tips . Ikke alene er dette en billig og let at gøre opgradering, men at skifte til en høj flow lydpotte kan faktisk forbedre hestekræfter i en motor og gas kilometertal . Mens mange eftermarkedet lyddæmpere er i stand til at acceptere en lang række fashionable udstødning tips , andre kommer med dem allerede vedlagt.

Flowmaster

Måske den mest berømte og mest betroede i eftermarkedet halstørklæder , Flowmaster tilbyder en række halstørklæder til næsten enhver applikation . Hvis din bil kører på vejen , er der en Flowmaster lydpotte til at passe det . Flowmaster udvikler flere serier af halstørklæder til forskellige formål , såsom idræt kompakte biler , muskel biler og autocampere . Inden for disse forskellige serier er dimensionering muligheder for at passe en masse forskellige biler ' eksisterende udstødningsrør. Da Flowmaster simpelthen størrelser deres halstørklæder af input og output rør størrelse , kan du passe dem til et vilkårligt antal brugerdefinerede udstødning du kan have haft lagt på din bil . Flowmaster halstørklæder kommer ikke med udstødning tips , så du bliver nødt til at hente en op fra en lokal dele butik , hvis du ønsker et.

Borla

En anden meget betroede navn i eftermarkedet udstødningen feltet , Borla er berømt primært i sporten kompakte markedet . selv om de ikke producerer mantiller til andre formål Borla begyndte med at gøre udstødninger til Rolls Royce og Ferrari , så deres kvalitet er i top . Ud over at crafting top notch konkurrence niveau udstødninger , street udstødning og en række af universelle halstørklæder , også Borla producerer øverste ende udstødning tips . Disse passer den universelle lydpotten valg Borla producerer , samt mange lager halstørklæder og endda halstørklæder fra andre udstødningen virksomheder .

DC Sport

DC Sports er en velkendt udstødning firma , der primært gør overskrifter og fuld udstødningssystemer. DC Sport gør også en lille serie af universelle halstørklæder , der passer udstødningsrør på enten 2 1 /2 eller 3 tommer diameter . Mange bestand udstødning er mindre end dette , så du kan få brug for enten at erstatte hele din udstødning eller har lydpotten butikken svejses på en adapter . Mens DC Sport alle lyddæmpere kommer med en stor spids allerede har selskabet faktisk ikke sælge separat udstødning tips . De gør dog sælge lyddæmper tip , der passer inde i deres halstørklæder og andre halstørklæder af samme størrelse , som reducerer støjen genereres af højere flow .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner radioer fra dashboards
hvordan man programmerer en Sony autoradio faceplate
hvordan man kan male flammer under slik maling
hvordan du installerer tågelygter på en v6 Mustang
hvordan du installerer en auto udluftning skygge
hvordan du vælger den rigtige bagenden gear
turbo golf komponenter
hvordan du installerer en hd bilradio
hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
hvordan du fjerner en soltag skjold