honda tuning tips

honda tuning tips

Navnet Honda var i mange år synonym med kompakte biler sportslige små-fortrængning , høj-RPM motorer . Mens dette er stadig i vid udstrækning sandt , har det moderne område givet anledning til en række engang verboten hastighed teknikker; turboladere , kompressor, Stroker kits og selv V6 swaps har alle , men erstattet cam-og-indtag swaps af et årti siden . Alligevel kan selv små strøm gevinster give store resultater i letvægts pendler biler .

VTEC

En af de enkleste måder at Eke lidt mere ydelse ud af din Honda uden at sprænge banken til at ændre sin VTEC engagement punkt . Hondas VTEC system bruger olietryk-drevet servoer til at skifte mellem at bruge et sæt af lave lift /varighed knaster ved lav RPM og et enkelt højt løft /varighed cam for høj RPM hestekræfter . Hvis du har besluttet at lege med VTEC -systemet , så skal du ikke gå under 2. 000 RPM eller over 6. 500 . For højt, og systemet kommer i for sent at gøre noget godt , for lavt , og du vil opleve et tab i olietryk og motor nedsmeltning . Den bedste engagement punkt for en bestand motoren er mellem 5. 500 og 5. 700 . Drop det til mellem 4. 500 og 4. 800 , hvis du bruger en eftermarkedet indsugning og udstødning .

Udstødnings

Når det kommer til header udvælgelse , gå til en fuld-længde race-stil header , hvis det vil passe . Honda motorer er ikke kendt for deres store drejningsmoment produktion , og bundløs header primærvalgene du ser på nogle biler kun gøre tingene værre . De få hestekræfter , du får på over 6. 500 RPM kommer så koldt komfort , når du er klar over bilen er en slug på noget under dette .Derudover spare dig selv nogle kontanter og en enorm hovedpine ved at købe en stål udstødningssystem med den tykkeste væg rør du føler dig tryg ved hjælp af . Sure , en papir-tynd titanium udstødning vil barbere en vis vægt , men disse 20 pounds gemt vil ikke synes det værd efter at have at beskæftige sig med timer af udstødningsgas drone . Du vil være langt bedre stillet investere i $ 1. 000- plus du spare over omkostningerne ved en eksotisk udstødningssystem på et sæt af lette hjul , nogle coil-over chok eller et godt sæt R-sammensatte race dæk .

V6 Swap

Selvfølgelig kan du dumpe cubic tonsvis af kontanter i din eksisterende motor , købe en ødelagt Acura TSX for sin K24 eller forsøge at komme med en ældre JDM K20 med den virkelige VTEC . Et af de hotteste swaps på markedet er det J-serien V6 , der anvendes i alt fra Accord Sedan til Odyssey minivans . Disse motorer er relativt billige , nemme at komme med, passer bedre end du måske tror , ikke vægt meget mere end en fire cylinder , og nogle ( som J32 ) kommer bestand med over 260 hestekræfter . Som med mange Honda tilbud , er der stadig nogle strøm tilbage på bordet , 340 hestekræfter er doable med fabrikken type S interne , en omarbejdet udstødning og helt bestand computer tuning . Prøv at gøre det med en B16 engang .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en 240SX kort shifter
hvordan man kan sy på læder appliqués
hvordan du installerer en MTX Thunder 4300x forstærker
hvordan man kan male dine hjul sort
hvordan man installere en Pioneer GM - x904 forstærker
hvordan du installerer en bil lyd-cd -afspiller på en Oldsmobile alero
hvordan man kan tilslutte subwoofere i en 2000 Dodge frygtløse
køretøj tilpasning love for Florida
Hvordan får man flere hestekræfter til din jeep
6 snit udstødning tips