hvordan du installerer kold luft indtag på 2000 Ford F -150

hvordan du installerer kold luft indtag på 2000 Ford F -150

Kold luft indtag har evnen til at forbedre en motors præstation med så meget som 10 procent . Udskiftning af bestanden luftfilteret og indtag boliger med en manipuleret luftindtag forbedrer luftstrømmen til forbrændingskammeret . Stigningen i luftstrømmen resulterer i bedre forbrænding , og derfor effekt . Professionel installation ikke er nødvendig for konvertering til en kold luftindtag system . A 2000 Ford F -150 indtag udveksling finder lidt mere end en lørdag eftermiddag til at udføre

Du skal bruge: .
Tænger .
Almindelig skruetrækker.
Stjerneskruetrækker .
10- millimeter skruenøgle .


1 .
Fjern gashåndtaget kroppen dækning . Tre skruer holder gashåndtaget kroppen dækslet på plads om 2000 Ford F -150 . Brug en stjerneskruetrækker til at bakke ud af skruerne .
2 .
afhægte el-stik til luft temperaturføler. Flyt stikket ud af vejen , og træk temp sensor ud af de eksisterende indtag røret i hånden . Placer føleren på et sikkert sted , indtil geninstallation .
3 .
Fjern luften bypass og krumtaphus pusterum slanger fra den eksisterende indtag røret . Slangerne vil simpelthen trække sig ud af indtagelsen røret i hånden . Rulle slangerne ud igen af vejen for at fuldføre fjernelse af den gamle indtagelse .
4 .
Løsn klemmen sikre den eksisterende indtag røret for at gashåndtaget kroppen med en almindelig skruetrækker. Med klemme løs , slip indtaget røret fra speederen kroppen .
5 .
Fjern masse luftmængde ( MAF ) ledning stik ved at frakoble den fra motoren ledningsnet . MAF ophold med indtagelsen , indtil det er taget ud efter fjernelse . Tryk stikket låser og trække stikket ud af motoren selen stikket .
6 .
Løft luftindtag samling ud af motorrummet . En bøsning sikrer luften boksen til firewall . Fast trække opad i luften boks vil løsrive ringen , og slip luften kassen .
7 .
Fjern huset klemme i hånden og tage ud i luften renere for at finde og fjerne MAF forsamling . Skub ringen-holder MAF ledning til boliger-ud af den måde at få adgang til MAF ledning stik . Frigør MAF fra sin bolig ved at trykke på de fire klip ud af vejen med en almindelig skruetrækker . Afbryd sensorens holdeplade ved hjælp af en tang og en 10- millimeter kombination skruenøgle .
8 .
Installer den nye holdeplade til MAF med den hardware er fastsat i den kolde luftstrøm kit . Slut indtaget røret til afgang fra MAF holderen pladen og fastgør det på plads med klemmen . Bruge en almindelig flad skruetrækker for at sikre klemme .
9 .
Skub den modsatte ende af den nye indtag røret på gashåndtaget kroppen fjorden . Stram klemmen at sikre røret med en almindelig skruetrækker.
10 .
Sæt Lufttemperaturføler ind i det nye indtag slangen . Tilslut luft temperaturføler til temp sensor elektriske stik . Sørg for, at stikket klikker på plads og låser når der trykkes på sensoren .
11 .
Slut MAF sensor -kablet i sensoren stikket . Sikre en god forbindelse er lavet for at forhindre fejlagtige motor opvarmning lys senere .
12 .
Placer krumtaphuset udluftningen og omgå slanger til havne på den nye luftindtag . Fastgør to slanger med den medfølgende klemmer hjælp af en almindelig skruetrækker .
13 .
Installer luftfilteret på massen luftstrømmen adapteren ved indtagelsen af de nye kold luft system . Fastgør filter med spændebånd . Undersøg alle forbindelser for at sikre, at alt er stramt og sikkert . Start lastbil motoren og lyt til luft lækager eller mislyde . Imødegå problemet , før man kører bilen .

gode råd og advarsler


 • Vær ekstra tid til at rense elektrisk stik med kontakt renere .
 • Dobbelt -tjek stikforbindelser at sikre at de låses på plads .
 • Forsøg ikke at arbejde på motoren , mens den er varm .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer kold luft indtag på 2000 Ford F -150
  hvordan man opbygger en turbo kit
  hvordan du fjerner 3m krop tape
  hvordan man kan ændre baggrunden på en Kenwood dnx5120
  hvordan du installerer en 2002 borgerlige ex kold luft indtag
  tonet love for Massachusetts
  niveauer af vinduet farvetone
  hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon
  hvordan man tilslutte en stereo amp til din lastbil
  hvordan du installerer en kold luft indtag på en bil