hvordan man designer en bemaling til en racerbil

hvordan man designer en bemaling til en racerbil

Din race bil er dit brand på banen . Picking farver , der fanger din fans ' øjne og lad dem nemt følge dig rundt på banen er den vigtigste del af at designe en bemaling til din bil . Enkle værktøjer såsom en farveskema kan hjælpe dig med at planlægge dit design på bare et par timer
1 .
Lav en designskabelon til din bil . En simpel skabelon skal indeholde en lang rektangel med to mindre , brede rektangler i det at repræsentere en top-down-overblik over bilen . Tegn en tynd rektangel af samme længde på begge sider . Dette vil repræsentere sider af bilen . Du ønsker måske at trække i kurver til at repræsentere hjulene .
to .
Fotokopi skabelonen . Gør mindst fem kopier , så du kan afprøve forskellige farver eller mønstre og sammenligne dem side om side .
3 .
Lav en liste over de farver , der anvendes af dine mest hyppige konkurrenter .

4 .
Brug et farvehjul til at vælge en primær farve , der er forskellige fra dem i alle dine konkurrenter . Hvis det ikke er muligt , at bruge en anden nuance som violet , hvis en konkurrents bil er lilla .
5 .
Vælg en indsigelse farve ( farven præcis modsatte dit vigtigste farve på farvehjulet ) og måske farverne på begge sider af det . Disse farver og nuancer af sort og hvid vil blive brugt dekorativt til at gøre din bil iøjnefaldende .
6 .
Brug din skabeloner ved at male eller farvestoffer i de vigtigste skyggen . Bruge separate skabeloner til forskellige dekorative mønstre , som én for flammer og en anden med en drage , selv om de vigtigste farven er den samme .
7 .
Gør påklædningsdukke figurerne til at repræsentere ting som flammer , Dråber , skakternet mønstre og så videre , så du kan slippe det på plads , og erstatte det , hvis du ikke kan lide effekten .
8 .
Afslut hver skabelon ved at trække i ting som at fremhæve omkring fælge , store blokke af modsatrettede farver eller på nogen måde du ønsker .
9 .

Læg dine skabeloner ud side om side .
10 .
Vælg ud den, du bedst kan lide . Hvis du går i stå , skal du vælge det design , der vil se unikke på banen .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en rollator udstødning på en jeep
hvordan du opgraderer højttalere i en Honda Odyssey
hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3
hvordan man tilslutte en subwoofer til en 2007 STI fabrik stereo
hvordan man tilslutte en jensen A1000 stereoforstærker
hvordan du installerer en MTX Thunder 4300x forstærker
hvordan du installerer en subwoofer i en 2004 honda pilot
hvordan man wire eftermarkedet kørelys
hvordan man vælger en sne kæde størrelse