hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer

hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer

Cadillac køretøjer fra 1991 model år kom udstyret med AM-FM stereo dæk med kassette spillere indbygget . Cadillac ejere , der ønsker at erstatte radioen med en eftermarkedet stereoanlage kan tage køretøjet til en detail- bil lydudgang til installation , eller de kan bytte den gamle enhed for en ny dæk selv . Købe de nødvendige adaptere og erstatte fabrikken radioen på under en time

Du skal bruge: .
10- mm skruenøgle
Stjerneskruetrækker .
7- mm stik og drev.
GM faceplate adapter .
Ledningsnettet adapter .
GM antennekabel adapter .


1 .
Træk hætten udløseren sidder under instrumentbrættet på førersiden af Cadillac . Flyt til den forreste af bilen og løft hætten . Løsne den negative batterikabel klemme med en 10- mm nøgle og fjern kablet fra batteriet post .
2 .
Fjern de to skruer i toppen af centeret instrumentbrættet instrumentpanelet med en Stjerneskruetrækker . Fjern instrumentpanelet og sæt den til side .
3 .
Tag de to bolte fra den side af stereo konsol med en 7- mm stik og drev. Skub stereo beslaget fra instrumentbrættet stereo dockingstation . Afbryd de tre ledninger stik fra bagsiden af fabrikken stereoanlæg . Frakobl antennekabel fra bagsiden af bestanden radioen.
4 .
Tag de to skruer i bunden af stereo beslaget og tage plastikstrimlen fra bunden af beslaget .
5 .
Anbring GM stereoadapter til den nye radio . Adapteren passer som en ærmet over den nye enhed . Sæt stereo ledningerne fra Cadillac i fører af ledningsnettet adapter . Sæt antennekablet ind i GM antennekabel adapter .
6 .
Sæt ledningsnettet adapteren føre stik ind i forretninger på bagsiden af den nye radio . Sæt antennen adapteren fører ind i FM- antenne udtag i nederste højre hjørne af radioens bagpanel af salgssteder .
7 .
Installer plastikstrimlen fjernet fra fabrikken stereo beslag mod bunden af frontpladen adapter og skru de to skruer . Skub stereo i Cadillac 's stereo dockingstation indtil lyset af den stereo er i niveau med fremhævelsen Dash paneler .
8 .
Sæt hovedcenter instrumentpanelet mod stereo montering dock åbning og skru de to skruer i toppen af panelet . Retur til batteriet .
9 .
Sæt batterikablet tilbage på den negative batteripol post . Spænd kablets klemme til stillingen med nøglen. Luk Cadillac 's hætte .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en subwoofer i en 2004 honda pilot
hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang
niveauer af vinduet farvetone
hvordan du installerer højttalerne i 1996 i et Honda Accord
hvordan du installerer en forstærker i en 2000 Nissan Altima med en bestand hovedenhed
instruktioner til installation af en Pontiac radio
hvordan man laver min honda hurtigere
Thule tagbøjler monteringsvejledning
hvordan du tilføjer en amp til uendelig bil audio
forskellige højttaler boks designs