hvordan man kan finde sand dæk til en Range Rover

hvordan man kan finde sand dæk til en Range Rover

Sand dæk er en dæktype beregnet til at give en Range Rover til at køre gennem sandet i nærheden af en strand eller i ørkenen forhold . Denne form for dæk er af afgørende betydning for en person, der ofte kører en Range Rover i sandet steder . Sand dæk ikke har en bred fanskare som de fleste dæk du se på almindelige veje . Men det er muligt at finde den bedste sand dæk til en Range Rover med et par forskningsværktøjer

Du skal bruge: .
Tire katalog
. Internet .
Computer .
Telefon .
Range Rover manual .


1 .
Find størrelsen på din Range Rover dæk . Typiske faelgdimension omfatter 18-, 19-og 20- tommer fælge . Kontrollere størrelsen på dine fælge i din Range Rover manual . Beslutte, om du vil bruge dæk tæt på bestandsstørrelse, eller oversize dæk . Stock mellemstore dæk vil ikke udføre så godt i sandet vilkår , men stock-størrelse sand dæk vil klare sig bedre end almindelige lager dæk . Med sand dæk , er det sandsynligt, at du ofte bliver nødt til at skifte mellem dæk typer, så det er bedst at gå med en oversize dæk for bedre vejgreb , hvis det er muligt .
2 .
Forskning online eller i et dæk katalog de forskellige muligheder for sand dæk til din Range Rover . Dæk designet specielt til sand har typisk rygge at rager ud fra de vigtigste del af dækket , svarende til rattet i en pagaj båd . Dette design fremdriftsmiddel dækket gennem sandet uden at blive stukket . Kig efter denne stil dæk på en liste over mulige Range Rover dæk .
3 .
Ring mekaniker butikker og andre dæk butikker for at se, hvilke mærker og modeller af dæk de anbefaler til sand dæk . Nogle mærker til at spørge om medtage Pirelli Scorpion Ice og Snow dæk , som ifølge Range Rover 's hjemmeside , udfører, samt en sand dæk . Nogle andre højt rangerede alle terrængående dæk omfatte den generelle Grabber AT2 dæk og Nitto Terra Grappler dæk . Sørg for at fortælle mekanikeren hvad fælg størrelse du har , da dette vil ændre de tilgængelige valgmuligheder .
4 .
Se online på dæk vurderinger og fora for udtalelse fra folk, der har brugt dæk før . Dette vil give dig en god indikation af , hvordan dæk vil optræde i sandet , og hvis det er værd at købe .
5 .
Spørg butikkerne , hvis de kan bestanden sandet dæk i butikken . Dette vil give dig mulighed for at kigge på dækkene før du foretager et køb . Den bedste indikator for en kvalitet sand dæk er, hvor meget trækkraft dækket vil komme i sandede forhold . Jo bredere dæk , jo højere friktion , og jo mere ujævn overflade , jo større chance dækket har på at skubbe køretøjet gennem sandet uden at blive stukket .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en ipod adapter til en bil
auto krop jorden effekter
hvordan du installerer en maske grill
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
hvordan man kan male dråber på din bil
hvordan man kan passe kørsel lamper
hvordan du installerer en kold luft indtag på en ’02 borgerlige
hvordan man programmerer en Chrysler garage døråbner
hvordan man kan tilpasse biler & hjul
hvordan man wire bil audio højttalere