hvordan man kan sætte emblemer på en hætte

hvordan man kan sætte emblemer på en hætte

Et emblem på en bil er lille badge , der normalt betegner producenten eller den model af bilen , at den er installeret på . Der er også eftermarkedet emblemer , der kan installeres på køretøjer , der kan sige og stå for en række forskellige ting . Emblemer er generelt nemme at installere med et par simple værktøjer som et målebånd og emblem lim . Lejlighedsvis, og afhængig af ansøgningen, vil huller der skal bores , så emblemer kan installeres

Du skal bruge: .
mineralsk terpentin
. Målebånd .
Fedt blyant .
Emblem lim .
Boremaskine .
Bor .


1 .
Rens det område, hvor mærket vil blive installeret med mineralsk terpentin og en ren , tør frott¨¦ håndklæde . Påfør en lille mængde af renere til klud og derefter rense metal og gned frem og tilbage og derefter dreje klud til at en tørre side og tørre metallet tørre , indtil den er fri for olie og rester .
2 .
Afgør , hvor du kommer til at montere emblem . Den logiske sted er i midten af emhætten ikke alt for langt tilbage fra forkanten af emhætten . Brug et målebånd og en fedt blyant ( eller noget , der ikke vil skæmmer maling) for at markere , hvor du vil logoet , der skal installeres .
3 .
Påfør en lille mængde af emblem lim ( fås i de fleste Bilreservedelsforretninger ) på bagsiden af emblemet . Limen ligner superlim , så du skal ikke få det på huden , tøj eller et sted på malingen , hvor det vil være synligt efter emblem er installeret .
4 .
forsigtigt sted emblemet på stedet , du har markeret i trin 2 . Tryk på logoet hårdt ned og hold den mod metal uden at flytte det i 60 sekunder. Læs anvisningerne på beholderen for at sikre dig holde den længe nok . Langsomt frigive fingrene fra emblem . Det bør være fast fast på plads .
5 .
Hvis emblem har en lim allerede på bagsiden af det , skrælle den beskyttende tape og derefter bruge samme procedure som Trin 4 .
6 .
Installer emblem , der har pigge i ryggen af dem ved at skyde knopperne via de tilsvarende huller i metal . Hvis emblem har pigge , men hætten ikke har huller, vil de skal bores . Brug et borehoved , der er lige lidt mindre end knopperne .
7 .
Læg tape over metal , hvor hullerne skal bores . Brug et målebånd til at bestemme , hvor logoet vil blive installeret . Bor hullerne . Test passer til emblemet ved at skyde knopper ind i hullet . Knopperne skal passe godt . Nogle emblemer har gevindbolte , så en lille møtrik kan monteres på bagsiden . Andre bruger små metal faner, glide ned på stutteriet og klemme den stud mod metal .


Relaterede artikler


hvordan man kan tilslutte op trailer lys til en Toyota pickup
hvordan man opbygger en turbo kit
hvordan man opbygger en subwoofer kasse med specifikationer
prestige fjernbetjening bil starteren instruktioner
hjem fjernbetjening garageportåbneren i visir instruktioner
hvordan du tilslutter en Sony XM - d400p5 forstærker til subs & radio
hvordan du installerer en kicker amp
hvordan man wire en bil voltmeteret
stereo receiver reparation tips
skal jeg få en bærbar GPS eller en indbygget i en bil ?