hvordan man kan skære fjedre til at sænke en bil

hvordan man kan skære fjedre til at sænke en bil

Processen med spole skære har været omkring for ( bogstaveligt talt) , så længe spiralfjedre har været brugt på biler . Konceptet er simpelt : Den spiralfjedre holde din bil fra jorden , så de bliver kortere vil flytte køretøjet tættere på jorden . Moderne " progressive " spiralfjedre ( som er stivere i den ene ende end den anden ) gør denne procedure lidt mere kompliceret end det var , men det er stadig helt doable for enhver med blot et minimum af mekanisk kompetence

Du skal bruge: .
Lug skruenøgle .
Gulv jack .
To bukke .
Fjederspænderen værktøj .
Komplet sæt stikkontakter , Allen nøgler og skruenøgler .
Kugleled separator (A.
k.
a.
 " lage gaffel " ) .
Hammer .
Bremsetryk skruenøgle .
Fedt blyant eller tusch .
Metal afbrød værktøj ( vinkelsliber med metal kniven eller bajonetsave ) .

Fjernelse /Forberedelse af foråret


1 .
Løft forenden af din bil , indtil begge forhjul rydde jorden og læg bukke under . Fjern kun et af hjulene .
2 .
Sæt fjederspænderen over en fjeder og engagere det at lette forår pres fra suspensionen .
3 .
Fjern den nederste kugle fælles , styretøj ende link og svajer bar link . På de fleste biler , vil denne kræve fjernelse af splitten holderen og " slot " møtrik . Sæt enden af kugleleddet separator gafler i leddene og trykke på det med en hammer til at adskille den nederste bærearm fra styrestedet kno .
4 .
Placer foråret på en stabil arbejde overflade . Markér den side af foråret på hver spole direkte under " afvikles " spidsen af foråret. Disse mærker vil fungere som din reference til at definere , hvor hver " spole " slutter .
5 .
Start øverst mest spole , klippe langs referencelinjen med dit valgte våben . Efter opskæring, vil du ender med en skrot stykke spiralfjeder , der ligner en ring .
6 .
Geninstaller foråret på din bil . Geninstallere alle de kugleled og ende-links , men ikke indsætte splitter eller moment dem ned til spec endnu . Geninstallere hjulet og sænk bilen . Tage et skridt tilbage fra bilen at afgøre, om du har opnået et fald du var efter .

Finishing Op


1 .
Hvis du er tilfreds med drop : Hæv bilen igen , spænde alle dine skruer til spec og installere splitter . Gentag single- coil skære procedure på den anden side
2
Hvis du vil have mere drop : . Gentag punkt 1 og skære en anden spole . Når du er tilfreds med drop , gentag proceduren på den anden side .
3 .
Tag din bil til en butik for at få suspensionen udrettet .

gode råd og advarsler


 • Det primære problem med at skære spolen på progressive fjedre er, at i de fleste tilfælde vil du blive tvunget til at skære bredbånd fra de "hårde "ende af foråret . Dette vil gøre til foråret som helhed effektivt blød , hvilket resulterer i en jouncy tur , dårlig håndtering , en båd-lignende roll mens sving og bunden ud over mangler i vejen . Du vil måske i det mindste overveje at installere blødere bump-stop i stedet for din hårde gummifabrik stopper ; din ryg vil takke dig for det .
 • Når du er tilfreds med en sænkning jobbet , tage din bil til en kvalificeret butik for at få udrettet suspension . Sænkning på denne måde forårsager ændringer i tilpasningen , der vil resultere i uforudsigelige håndtering , dårlige bremser og et fænomen kaldet " bump-stud " ( hvor rattet spjæt omkring hver gang du rammer et hul i vejen ) .
 • Don 't bruge en lommelygte eller plasma cutter til at fjerne ringe; varmen fra brænderen vil temperament /anneal metallet på uforudsigelige måder og ændre din forår sats. Det ville ikke nødvendigvis være en dårlig ting , hvis du kunne opvarme og afkøle alle fire fjedre ens , men du vil ikke være i stand til .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en cd -afspiller i en 2001 mitsubishi luftspejling
  hvordan du installerer en spole forår spacer foran sænkningssæt
  hvordan man kan skære fjedre til at sænke en bil
  hvordan man etablerer en bil audio system
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic
  hvordan du opgraderer højttalere i en Honda Odyssey
  Hvordan bestiller jeg en nøgle til min bil ?
  hvordan du installerer sædebetræk
  hvordan du installerer en MTX Thunder 4300x forstærker
  Hvordan kan jeg programmere min bil fjernbetjening ?