hvordan man opbygger en turbo kit

hvordan man opbygger en turbo kit

Motorer brænde brændstof på at gøre strømstyringen , og har brug for luft til at brænde brændstof . Turboladere er hovedsagelig kompressorer , der bruger pres fra en motors udstødningsgas til at drive en kompressor hjul , som shoves luft ind i motoren . Opbygning af dit eget turbo set- up kræver omhyggelig komponent udvælgelse , en dyb forståelse af motorens funktion , over gennemsnittet fabrikation dygtighed og en vilje til at beskæftige sig med masser af trial and error montering

Du skal bruge: .
Turbolader
Turbo monteringsflange .
1 /4 " plade stål .
Turbo flange pakning .
Eksterne wastegate .
Komplet sæt stikkontakter , paler og skruetrækkere .
Spåntagende værktøj .
Svejser.
Udstødning slange ( dimensioneret til dine turbo aftræk ) .
Udstødning slange ( dimensioneret til dine turbo kompressorudgang ) .
Silikoneslanger stik .
Olie fittings , slanger og adaptere .
Edb-eller mekaniske brændstof berigelse system .

Valg af komponenter


1 .
Undersøg mulighederne i din motor . Turboladere placere en masse pres på din motor . Gøre nogle forskning fra andre, der har turboladede lignende motorer for at få en id¨¦ om sine grænser . Motorer med højt kompressionsforhold stempler er særligt udsat for skader ved brug med en turbolader , da overtryk , de producerer, har en tendens til at forårsage ukontrolleret brændstof detonation i cylinderen . Generelt noget under 8. 5:1 er sikkert for høj boost niveauer , 9. 5:1 er acceptabel for mellemstore boost niveauer , og motorer med 10:1 eller over kompressionsforhold bør enten bruger meget lidt eller slet ingen boost overhovedet .
2 .
Shop for din turbolader ved ønskede effekt og arbejdsområde . Den turbolader fysiske størrelse dikterer , hvor meget luft, det kan flyde og dermed magt det kan gøre . En stor turbolader kræver mere udstødningsgas til at drive . Det betyder , at når en stor turbo , du enten nødt til at sætte det på en meget stor motor eller rev en mindre motor til meget høje omdrejninger . Hvis du ikke har planer om driftsstøtte din motor på 5. 000 + omdr. /min hele tiden , så begået en fejl ved den lille side , når det kommer til at vælge en turbo . Du kan ringe til kundeservice afdeling på en turbo producent som Garrett , Vortech eller Paxton og få deres mening .
3 .
Opret et beslag og montering flange fra 1 /4 tommer plade stål og montere turbo på motoren , så tæt på fronten af udstødningsmanifold som muligt . Drej kompressorudgang , så det vender indsugningsmanifold og /eller gas organ . Svejse en længde på udstødning slange ( kaldet " up-pipe "i dette tilfælde ) fra bunden af hullet i din flange til udstødningsmanifold 's afgang , eller til crossover Y-røret , hvis du bruger en V-konfigureret motor .
4 .
Slut turboladerens 's kompressorudgang at gashåndtaget organ med passende størrelse udstødning slangen /aluminiumsrør og silikone stik ærmer . Vedhæft din turbo olie fødeledning til en høj-tryk olie montering på motoren , at olietrykket afsenderen placering er den mest bekvemme punkt på de fleste motorer . Forbinder denne linje til olie-i linie på turbo , der omfatter en supplerende oliefilter og køler , hvis det ønskes . Tilslut turbo olieaftapningsskruen linje til olie-pan på motoren . De fleste mennesker vælger at installere en receiver stik i toppen af olie-pan sig selv, men du kan indpasses i de allerede eksisterende oliepinden tube som et dræn , hvis det falder til hånden på den side af din motor .

5 .
Tune din motors brændstof kurve for turbolader . Der er snesevis af måder at gøre dette , afhængigt af din situation . De fleste brændstofindsprøjtning motorer kan tåle ca 5 psi af boost uden software ændringer , især hvis de bruger en masse luftmængde ( MAF ) system i stedet for den mere kræsen manifold lufttryk ( MAP ) system . I værste fald er, at du bliver nødt til at købe en eftermarkedet computer ( brændstof forvaltningsenhed) til helt at gå uden om bestanden computeren og styre din motor . Carburated motorer kan ofte bruge en vakuum /boost-aktiveres brændstof /vand /alkohol spray system til kontrol af detonation .

gode råd og advarsler


 • Overvej at bruge en ekstern wastegate ( udstødning bypass ) , der passer ind mellem turbo og turbo monteringsflange . Det er mere omkostningseffektivt og tid , men vil give dig præcis kontrol over turbolader .


 • Relaterede artikler


  DIY : ladrumsindsatse
  hvordan du tilføjer hestekræfter til din ’91 Camaro Z28
  hvordan du vælger den rigtige bagenden gear
  hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix
  hvordan du installerer Mustang tågelygter
  hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3
  hvordan man etablerer en bil audio system
  hvordan man kan downloade musik & gemme den i en SUV
  hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
  hvordan man beregner rumfanget af en subwoofer kasse