motor tuning hemmeligheder

motor tuning hemmeligheder

Enhver bog kan fortælle dig om det grundlæggende i motoren tuning : . give mere luft til motoren for mere magt , stemmer overens med dine ledere /cam /komprimering til magten og ikke blæse det op med nitrøse oxid . Dog motorer er komplekse maskiner , med magt skjult overalt , hvis du ved hvor de skal lede . Fra computer tuning af hardware ændringer , en motor tuning til hestekræfter og drejningsmoment handler om detaljerne .

Belæg headers

Udstødning overskrifter eksisterer for at flytte luften ud af motorens cylindre så hurtigt som muligt . Hvor meget luft dem overskrifter kan fysisk træk ( headeren primærvalgene fysiske størrelse ) er kun halvdelen af lufthastigheden ligning , på den anden side har at gøre med opretholdelse af varme og tryk . Heat er termisk energi, som kan konvertere til tryk og kinetisk energi , så længe det er fanget inde i header røret . En måde at øge hestekræfter og drejningsmoment i hele omdrejningsintervallet er at få dine sidehoveder belagt indvendig og udvendig med metallic- keramisk pulver belægningen den keramiske er en fremragende isolator , hvilket betyder, at varmen vil bo i rør , hvor det kan gøre nogle gode i stedet for siver ud i motorrummet .

Coat Porte

Din motor er en motor , ikke en plads vandvarmer , ergo , al varme den producerer fra brændende benzin bare går til spilde kinetisk energi ( hestekræfter ) . Da varmen er en uundgåelig biprodukt af forbrænding , den bedste måde at bruge det pres, den producerer , er ikke at tillade , at varmen for at gøre sin vej ind i kølesystemet i form af stempler eller topstykker . Coating stemplet toppe og forbrændingskammer tage med keramiske ( svarende til , men ikke identisk med den, der anvendes på overskrifter) har været almindelig praksis i årevis , men du kan også overveje belægning på indersiden af indtag og udstødning havne. Selvom det keramiske vil blive reduceret en smule indvendige diameter havnene , vil det automatisk udfylde mangler at glatte havnen væggene , holde varmen ud af den indkommende luft /brændstof afgift ( i indtaget havn) og holder udstødning varme ud af dit kølesystem ( i udstødningen havn ) . Det endelige resultat ? En motor , der gør mere kraft og drejningsmoment , bruger mindre brændstof og kører køligere så godt.

Omforme indtaget Port

Topstykke " portering " ( ændre formen /størrelsen af hovedet havne ved at skære i dem med en die kværn ) er ofte betragtes som noget af en sort kunst blandt motorproducenter , men konceptet er virkelig smuk simpel . Du ønsker at give luft den mest direkte og mest uafbrudt mulige skød ind i forbrændingskammeret . Når omlægning havnene , fokus på at fjerne udslagsgivende riller i den runde " skål " område over ventiler , og glatning de kort- side tur i havnen ( bunden af indtagelsen havn, hvor det begynder at bøje nedad mod ventilen ) .

Computer Tuning

En masse af de såkaldte " tunere "ønsker du at tro, at der er en slags magi bag optimere din stand-alone brændstof computer, som styrer eller eftermonteret indsprøjtningssystem . Selv om disse systemer er faktisk komplekse , tuning dem alle koges ned til ¨¦n ting : at fastholde en konsekvent luft /brændstofforholdet uanset RPM eller driftsbetingelser . Start fra opretholdelse af luft /benzin-blandingsforhold ved lav hastighed krydstogt , så arbejde dig op gennem RPM sortiment i alle gear , tweaking brændstof kurve som skal være for at opretholde forholdet . Selv den ideelle brændstofforholdet er ca 14. 7:1 , kan du gå så højt som 18:01 for at spare gas , hvis du bruger højoktan brændstof . Må ikke beskæftige sig med tændingen Kurve , indtil du har luft /brændstofforholdet ringet ind, ellers vil du have luft /brændstofforholdet efter tidspunktet rundt som en kat jagter sin hale .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en kicker amp
hvordan du installerer en hd bilradio
hvordan du opgraderer hestekræfter i en 1989 Honda Prelude
hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere
hjem fjernbetjening garageportåbneren i visir instruktioner
Miata kort shifter monteringsvejledning
Hvordan fjerner jeg en auto tilbehør , der er monteret med 3M tape ?
hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding
hvordan du installerer en cd -afspiller i en Lincoln
hvordan man korrekt installerer coilovers på en borgerpligt