bil tilbehør gaver

bil tilbehør gaver

Efter-markedet tilbehør til biler gave muligheder varierer i pris , men er sikker på at behage entusiaster , familier , pendlere , studerende og næsten alle andre , der kører en bil . Du kan finde billeder og forskellige mærker online eller på en forhandler hjemmeside-. en forhandleraftale dele afdeling kan tilbyde kataloger eller ideer lokalt

Covers og Mats

Gulvmåtter er tilgængelige på auto tilbehør butikker eller forhandler . Heavy -duty måtter er nyttige for næsten alle . I vintermånederne eller i regnvejr , beskytte måtter tæppet . For bilister , der bor på stranden , kan måtterne fange sand, der ender i bilen . Cargo måtter er ideelle for ejere af SUV'er eller hatchbacks-føreren kan gemme våd , beskidt eller mudret poster i ryggen uden at bekymre sig om tæppe skader .sæde og rat dækker kjole op et køretøj og yde beskyttelse til sæderne . Nyhed-type dækker ( tilgængelig online ) , PET omfatter ( for føreren , der kan lide at bringe et kæledyr langs ) , eller endda en opvarmet og massage betrækket er til rådighed .Bil covers til enhver bil , og hvis den person, du giver til , er altid rengøring af køretøjet , kan en bil dække vise sig nyttig .

Andre Interiør emner

Der er masser af små , relativt billige interiør emner at vælge imellem , såsom luftfriskere , forfængelighed spejl vedhæftede filer og opbevaring poster . Mobiltelefon holdere , midterkonsol opbevaringsrum og ryglæn opbevaring er tilgængelige på auto butikker .Til kaffen Kjerlige, som mangler kopholdere , købe en indehaver add-on ( nogle tillægger udluftning ) og en rejse kaffe beholder . Overvej solbriller indehavere-mange tillægger retten til visir . For føreren , som har en masse ting på forsædet , skal en fangst mat tilstrækkeligt . Dette er et tæppe-lignende mat , der går på toppen af instrumentbrættet , holde ting på plads .

Udvendig Tilbehør

Du kan være nødt til at lave en aftale med en forhandler , hvis du vælger at få en udvendig tilbehør installeret . Mange muligheder kommer med anvisninger , men emner som side-trin , en anhængertræk eller en børste vagt er bedst installeres af en professionel .tagbagagebærere , regn vagter , front hætte dækker , hjulkapsel udskiftninger eller cykel stativer er relativt nemme at sætte på køretøjet . Regn vagter er bedst for rygere eller dem , der altid ønsker et vindue åbent-selv under regn . Check med en af samme gør forhandler for at finde ud af, om producenten tilbyder andre make- specifikke emner . Nogle kan tilbyde udvendige pakker , såsom en udseende pakke ( pinstripping og opgraderet støbning ) eller forlygte og baglygte opgraderinger . Forhandlere eller auto tilbehør butikker kan tilbyde en eftermarkedet front grill . En omhyggelig chauffør , give gave af blinde stedet spejle .

Electronic

Hvis den person, du køber for kan lide at rejse eller har børn , købe en navigationssystem eller dvd -afspiller og en skærm til lange køreture . Radardetektorer er ulovlige i nogle stater , men en chauffør kan nyde at vide , når der er en betjent rundt om hjørnet . Stereoanlæg er gode for bilister med forældede stereo muligheder-they're nemt udskiftes med en CD -afspiller eller bedre klingende system . Mange audio butikker inkluderer gratis installation med køb . Giv stereo gave og give et telefonnummer til butikken , så en aftale kan sættes op på førerens egen bekvemmelighed .


Relaterede artikler


hvad er halo lys ?
hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
hvordan man wire en bil elektrisk ventilator
hvordan du gør din 1998 Mustang GT gå hurtigere
hvordan du tilslutter en efter markedet amp til en Chrysler uendelig stereo
køretøj tilpasning love for Florida
hvad er formålet med en bil spoiler ?
hvordan man opbygger en turbo kit
fordelene ved pigdæk
Hvordan ændrer jeg pladserne på en 1983 bmw ?