hvordan du udskifter bremseklodser på en 2004 C230 sport

hvordan du udskifter bremseklodser på en 2004 C230 sport

I 2004 Mercedes C230 er udstyret med alle hjul blokeringsfri skivebremser . Bremsesystemet skal være regelmæssigt opretholdes for at afdække reparation eller udskiftning behov så hurtigt som muligt . Bremseklodserne udsender en højfrekvent hvin , når de har nået et niveau af slid , der kræver udskiftning. Den hvine er forårsaget af bremsebelægningsslid indikatorer skraber mod rotoren . Langvarig skrabe vil ødelægge rotoren og kan føre til bremsefejl

Du skal bruge: .
Tire jern eller 18- mm stik og breaker bar .
Donkraft .
Jack står .
12- mm stik .
Ratchet .
Bremseklodser .
Stemplerne trykke værktøj .


1 .
Park i C230 på en flad overflade , sluk for motoren og træk håndbremsen .
2 .

Løsn lug møtrikker på forhjulene med dæk jern eller 18- mm stik og breaker bar . Sted dæk blokerer bag bagdæk for at forhindre Mercedes ruller baglæns , mens den forreste del af køretøjet er forhøjet.
3 .
Læg gulvet donkraften under en af de løftepunkter på rammen af C230 . Se efter den del af undervognen nær sideskørter af køretøjet-ikke placere donkraften under fender som kroppen materialet ikke er stærk nok til at bære vægten af bilen
4

Løft den forreste del af Mercedes , indtil forhjulene er mindst 3 inches væk fra jorden . Sted bukke under akslerne og sænker bilen ned på tribunerne . Fjern lug nødder og tage den forreste hjul /dæk fra.
5 .
Fjern de to caliper bolte med en 12- mm stik og skralden . Caliper parentes bremserotortemperatur og rive trædepuder . Boltene er placeret på bagsiden af caliper , nær den ydre kant. Løft caliper fra rotoren og caliperen bro . Hvile caliper på toppen af styrearmen ; lad ikke caliper hænge ved bremsetryk
6
Træk den øverste kant af hver bremseklodser fra caliper broen

7 .
Kontroller bremserotortemperatur for scoring og caliper broen for revner og skævhed . Alvorligt scorede rotorer skal straks udskiftes . Udskift caliper broen , hvis det er nødvendigt.
8 .
Placer den nye bremseklodser i resten af den caliper broen .
9 .
Placer caliper tryk mod stemplerne går fra indersiden af bremse caliper . Force stemplet ind i siden af caliper at gøre plads til de nye bremseklodser . Fjern værktøjet , når stemplerne er deprimeret indenfor den side af kaliberen .
10 .
Placer caliper over bremseklodser og caliper bro . Skruen i caliper bolte i hånden før stramning dem med 12- mm stik og skralden . Retur hjulet af hjulboltene og skru lug nødder . Flyt til den modsatte side af bilen og erstatte andet sæt bremseklodser .
11 .
Løft den forreste del af Mercedes med donkraften og fjern donkraften står . Sænk den forreste dæk til jorden . Spænd lug nødder med den 18- mm stik og skralden .


Relaterede artikler


hvordan man wire 16 ohm højttalere til 4 ohm
retninger for at installere en subwoofer og forstærker
Hvordan installerer jeg en addco svaje bar ?
hvordan man programmerer en universel fjernbetjening til en overhead dør
gør det selv fjernbetjening starte med nøglefri adgang
hvordan du tilslutter en Sony XM - d400p5 forstærker til subs & radio
honda tuning tips
hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding
hvordan man tilslutte en stereo amp til din lastbil
hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer