gadebelysning regler

gadebelysning regler

Der er ikke mange love, der begrænser , hvordan du kan gøre din bil ser ud. Så længe du ikke er udgive en embedsmand , æstetik så helt op til dig . Lys er et andet område af populære tilpasning , men er underlagt noget strammere regler med hensyn til farve , placering og blinkende eller " strobe effekter . " I det store og findes disse love til at sikre, at folk ved, hvornår du kommer og går , og uanset om du er en betjent , brandmand eller vej- vedligeholdelse arbejdstager . Præcis love vil variere fra stat , men nogle er temmelig universelle .

White Light

I ingen situation kan du få et hvidt lys direkte synlige fra alle retninger , men fronten af bilen . Dette er for at sikre, at andre bilister ikke kan se lyset fra en afstand og antage , at du er på vej imod dem . Den eneste undtagelse er udtryk eller " omgivende lys ", som omfatter tag lys , og i mange tilfælde , hvor de er tilladt , hvid under -body neon , hvor rørene selv er ikke synlige .

Amber Lights

I de fleste tilfælde , er det kun tilladt at vise rav eller gult for sidemarkeringslygter , parkering eller turn- signallys . Disse lys rådgiver forsigtighed og er generelt bruges til at fortælle andre bilister , at du er der . Byggeri besætninger og andre tilladte køretøjer også bruge store gule lygter for at advare forbipasserende til deres tilstedeværelse. Enkelte statslige love afgøre , hvorvidt visse private og /eller kommercielle køretøjer ( som " ledsagere " biler, der benyttes til at guide overdimensionerede belastning lastbiler ) er tilladt at bruge revolverende eller Lysblink gule lygter .

Rød og Blå

Red fortæller andre bilister , at du enten er overskriften væk fra dem eller stoppe , hvilket er hvorfor der kun udrykningskøretøjer er tilladt at have rødt lys synligt fra alle retninger , men bagfra . Direkte blåt lys er næsten aldrig tilladt for ikke-akut eller politi køretøjer . I nogle stater kan du bruge nogle nuancer af blå under-organ eller accent lys , forudsat at selve lyskilden ikke er direkte synligt .

Forlygte Color

Mange moderne projektor og høj intensitet forlygter har en lidt blålig eller endda lilla nuance til dem , og gul forlygter har haft en kultstatus i årevis . Statslige love er ofte noget uklare , når det kommer til lygten farve ; der er mange nuancer af " hvide ", og mange projektor bjælker skifter farve afhængig af vinklen , hvorfra de ses . Den eneste måde at være sikker på, at dit lys er lovlige , er at kigge efter deres DOT certificering antal og sørg for , at det er ikke specifikt mandat imod i dit lokale område.

Stroboskoper

Generelt enhver blinkende eller " strobe " lys er ulovligt , medmindre du har en specifik tilladelse ( som det er tilfældet for byggeri køretøjer ) , eller kører et nødberedskab køretøj . Men som al belysning love , dette kun gælder , hvis du aktiverer dem på gaden , og der er intet at sige, at du ikke kan få strobes udelukkende parkeringsplads displays og bil shows.


Relaterede artikler


National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
hjem fjernbetjening garageportåbneren i visir instruktioner
hvordan du gør din egen maling farve til din bil
hvordan du installerer en cd -afspiller i et 2002 tundra
bil tilbehør gaver
hvordan du installerer en nummerplade beslag på en Dodge Ram 2500
hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang
hvordan man laver en forrude solskærm
hvordan du installerer en Kenwood bil audio
Subwoofer Amp Requirements