hvordan man kan størrelse bil hjul

hvordan man kan størrelse bil hjul

Automotive hjul dimensionering er en smule mere kompliceret end blot at fastsætte et målebånd på tværs af hjulet og læse det . En fælg størrelse er diameteren måling af dæk perle . For at gøre denne måling , er du nødt til at fjerne dækket helt fra fælgen . Andre faktorer er også involveret i dimensionering hjul , såsom dækbredde af dækket fra ydre til indre dækside . Størrelses dine dæk korrekt er afgørende for optimal præstation på vejen

Du skal bruge:
Crowbar eller store flad skruetrækker .
Målebånd .


1 .
Fjern dækket fra fælgen . Punktere dækket helt , og derefter indsætte et koben eller en stor flad skruetrækker mellem dæk og fælg . Dernæst spore diameter og træk . Gentag til den anden side .
2 .
Mål diameter af dækket perle med et målebånd . Dette er et hul i midten af dækket . Din måling vil blive en tomme eller deromkring kortere end den faktiske størrelse af fælgen . Typisk fælg /dæk målinger interval mellem 12 inches og 18 inches i diameter .
3 .
Mål hjulet bredde ( i millimeter ) fra det bredeste punkt på begge sider af dækket Dette vil være dækbredde . Typisk dækbredde for de fleste personbiler og lastbiler i 200- millimeter området .
4 .
Mål dæksiden fra kanten til slidbanens toppen i mm . Dette er normalt omkring halvdelen af dækbredde .
5 .
Vælg en fælg og dæk , der svarer til dine mål . En typisk dæk /hjul kombination kan læse P225 50R16 . P står for den grundlæggende metriske måling af dæk og hjul til de fleste standard personbiler og lette lastbiler . De 225 står for den del bredde, 50 til måling af sidevæggen højde fra fælg til slidbane. R repræsenterer den radiale opførelsen af de fleste typer dæk , og kan også være repræsenteret ved B for fastspændte og D for diagonal . De 16 repræsenterer diameter af dækket centrum når den er monteret på fælgen . Hvis et dæk er markeret 16 , så fælgen vil være 17 inches i diameter .

gode råd og advarsler


 • Har dine hjul professionelt dimensioneret for de bedste resultater.
 • Vær forsigtig, når du fjerner dæk fra fælge .


 • Relaterede artikler


  hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
  hvordan man kan passe kørsel lamper
  hvordan man kan ændre radioen i en 2001 Volvo S80
  hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
  Sådan kører to sæt højttalere fra en forstærker
  diesel ydeevne oplysninger
  hvordan man kan male flammer på biler
  Hvordan opretter jeg en BMW 128 bil med et universelt garage åbner ?
  hvordan man laver en 99 Honda Civic ex hurtigere
  hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere