hvordan man laver en kasse til en bil stereo

hvordan man laver en kasse til en bil stereo

Før opbygning af en boks til bilens stereoanlæg , kan du læse den vejledning , der fulgte med højttalerne . Det vil give dig målinger for de typer af kasser anbefales at huse dine højttalere . Vær meget opmærksom på længde og bredde »havn « nedenfor . Det spiller en afgørende rolle i den samlede præstation af kassen

Du skal bruge: .
2 stykker 38-by-26-by-3/4-inch medium density fiberboard ( MDF )
Framing firkantet .
Variabel hastighed bor.
1/16-inch bor .
Forsænker .
1 stykke 30 1/2-by-12 1/2-by-3/4-inch MDF .
Kompas .
Jigsaw .
Trælim .
2 stykker 26- ved -12 1/2-by-3/4-inch MDF .
Philips hoved skrue spids .
Lille kasse 1 1/4-inch gips skruer .
1 stykke 19 1/4-by-12 1/2-by-3/4-inch MDF .
Lille pensel .
1 stykke 36 1/2-by-12 1/2-by-3/4-inch MDF .

Lay-Out og boks forsamling


1 .

Læg de to stykker 38- ved -26-tommer halvhårde fiberplader ( MDF ) på arbejdsbord . Mål fra en 26- tommer kanten og gør varemærker 6 3 /4 og 7 1/2-inches . Placer udformning firkant på mærkerne og trække 24- tommer linjer . Kanten hvorfra linjerne begynde er foran. Disse er i toppen og bunden af kassen .
2 .
forbores huller midt mellem de linjer, der starter 1 1/2-inches fra forkanten med 1/16-inch boret bit . Space dem 6- inches fra hinanden med de sidste mindst 1- tomme fra slutningen af 24- tommer linjer . Vend stykkerne over og bor forsænker huller på de forborede huller 3/8-inch dyb . Vend brikker tilbage over .
3 .
Mål fra alle fire kanter og gør flere varemærker 3/8-inch . Indstil udformning firkant på mærkerne og trække en linje parallel til hver af de fire kanter . Bor huller og forsænker huller som før . Hold dem 1- tomme væk fra hjørnerne .
4 .
Læg stykke 30 1/2-by-12 1/2-inch MDF på arbejdsbordet . Gør et mærke hos 8 1/8-inches fra de 12 1/2-inch kanter. Næste , gør et mærke på toppen af dette varemærke 6 1/4-inches fra den lange kant .
5 .
Sæt kompasset på 5 5/8-inches . Stick spidsen af kompasset på den krydsende mærker og tegne en cirkel for hvert sæt af varemærker . Klip cirkler ud med en stiksav .
6 .
Gør flere varemærker 3/8-inch fra en 12 1/2-inch kant . Placer udformning firkant på mærkerne og trække en linje parallel med den kant . Bor huller og forsænker huller som før .
7 .
Kør en perle af lim på den 26- tommer kanten af 26- ved -12 1/2-inch MDF . Sikre dem mellem top og bund stykker i begge ender med drywall skruer .

Tilføjelse af Port og Finpudsning


1 .
Påfør lim til en 12 1 /2-tommers kanten af de 19 1/4-by-12 1/2-inch MDF . Dette er den port til kassen . Fastgøre den til forsiden af feltet, gennem de forborede huller med drywall skruer .
2 .
Brush lim på de lange kanter af den forreste med en lille pensel . Sæt den mellem top og bund stykker og bringe havnen inde i boksen mellem streger . Fastgøre den til kassen med drywall skruer .
3 .
Brush lim på de fire kanter af de 36 1/2-by-12 1/2-inch MDF . Sæt den mellem siderne , top og bund , og fastgør den med gipsvæg skruer . Caulk alle leddene inde i boksen , efter at limen er tør .

gode råd og advarsler


 • Dæk højttalerboksen med materiale eller male det , hvis det ønskes.
 • Installer beskyttende metal hjørner , hvis det ønskes .
 • Lad ikke el-værktøj uden opsyn i nærheden af børn .
 • Må ikke anvendes maling eller spray lim til kassen uden ordentlig ventilation .


 • Relaterede artikler


  om svanehals uforudsete hændelser for dummies
  hvordan man programmerer Buick elektroniske nøgler
  hvordan man kan sætte en blæse ventil på en kompressor
  Hvordan installerer jeg en EGT måler på et 2003 Dodge ?
  forskellige højttaler boks designs
  hvordan man kan sikkert turbo oplade en bil uden at dræbe motoren
  Hvordan fjerner jeg en 2001 Ford Ranger radio ?
  om stereo effektforstærkere
  National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
  hvordan du installerer en kort gearvælgeren i en honda