Hvordan fjerner jeg en radio i en 1994 Dodge Caravan ?

Hvordan fjerner jeg en radio i en 1994 Dodge Caravan ?

Fabrikken radioen i 1994 Dodge Caravan kan kræve fjernelse til udskiftning , reparationer eller tilføje en ekstern lydenhed . Den Caravan ejer kan vælge at tage sit køretøj til en professionel bil-audio tekniker til at fjerne enheden eller kan bruge enkle værktøjer og fjerne radioen selv . Når fjernet , stereo kan repareres eller udskiftes og installeret tilbage i streg af Caravan for en brøkdel af de omkostninger til at få bistand af en professionel

Du skal bruge: .
10 mm skruenøgle
Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker eller trim panel afsked værktøj .
10 mm stik og kører .


1 .
Åbn hætten af minivan og afbryde den negative batterikablet fra batteriet . Det negative kabel er sort og forbinder den negative batteripol ( markeret med et " minus " tegnet) og rammen af køretøjet med henblik på grundstødningen . Løsne bolten på kablets klemme med en 10 mm skruenøgle og sæt kablet til side .
2 .
Fjern skruerne øverst kant af trim panel , der omgiver stereo forsamling med en Stjerneskruetrækker .
3 .
Åbn askebægeret under stereo forsamling . Lirke den tynde , plast panel væk fra den øverste kant af askebæger åbningen med en flad skruetrækker eller trim panel afsked værktøj . Fjern de to skruer bag panelet med en stjerneskruetrækker .
4 .
Grib bunden af centrum trim panel med hånden og trække den væk fra Caravan instrumentbræt . Panelet vil snap væk fra instrumentbrættet til at afsløre stereo monteringsbeslaget og de fire bolt skruer , der holder radioen i docken .
5 .
Fjern hvert af de to bolt skruer på hver side af stereo med en 10 mm stik og køre . Skub stereo fra instrumentbrættet stereo dokken langt nok til at få adgang til ledningsforbindelser til bagsiden af enheden .
6 .
Tag stereo ledninger og antenne -kablet fra bagsiden af bestanden radio . Træk de to plast ledninger stik fra forretninger i højre side af radioens bagpanel . Afmonterer FM -antenne kablet fra det nederste venstre hjørne af fabrikken enhed .


Relaterede artikler


hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
Hvordan fjerner jeg en stereo fra en 1994 Taurus ?
hvordan man programmerer en Ford Explorer garage fjernbetjening
bilstereo wire farve guide
hvordan man programmerer en Ford Explorer nøglering
hvordan du installerer en cd -afspiller i en BMW E32
hvordan man kan tilslutte en forstærker i en Chevy forstæder pioner Yukon
gadebelysning regler
hvordan man kan fjerne radioen fra en 2002 grand prix
hvordan man wire en 7 polet trailer lys stik