hvordan at designe din egen reservehjul dækning

hvordan at designe din egen reservehjul dækning

Hvis du ejer en bil med en fremtrædende reservehjul , såsom en Jeep , kan du ønsker at sætte fut i sit præg og sende en besked til verden ved at sætte en tilpasset reservehjul dække på det. Muligheder for at gøre dette inkluderer at købe en færdiglavet fra en forhandler , designe en selv , og lade det lavet af en kunstner eller designe det og gøre det selv . Uanset hvilken metode, du vælger at bruge , skal du sørge for at bruge høj kvalitet malinger og materialer til at gøre det vare så længe som muligt

Du skal bruge: .
millimeterpapir
Farveblyanter .
Kompas .
Maling.
Pensler .
Lineal.
Tire dække .

Tegn Design


1 .
Skitse nogle design baseret på dine ideer . I denne brainstorming fase , ikke bekymre dig om perfektion eller formalitet . Bare få nogle ideer ned på papir , hvor man kan se på dem og beslutte , hvilke af dem du bedst kan lide . Tegn forskellige versioner af det samme tema og lege med de relative størrelser og placeringer af forskellige elementer , under hensyn til den endelige størrelse og cirkulær form i arb .
2 .
Lav en cirkel på et stykke ternet papir ved hjælp af et kompas . Denne cirkel repræsenterer ydersiden af din reservehjul dækning . Tegn dit endelige design indenfor denne cirkel , hvilket gør et punkt for at gøre den forenelig med det cirkulære omrids .
3 .
Tilføj farve til dit design ved hjælp af farveblyanter . Prøv at matche farverne i dit design til de farver, du får fra olie maling .

Mal den Cover


1 .
Læg dæk dækker på en flad overflade . Hvis det er muligt , sætte en cirkulær stykke træ eller stiv karton i dækslet , så du har en solid opbakning , som at male .
2 .
Brug linjer i grafen papir på din tegning som en vejledning til at lægge de samme design på dækket dækning . Du kan være i stand til at tegne lys blyant streger på coveret , så de svarer til de strækninger på millimeterpapir . Hvis du ønsker at gøre dette , trækker en linje på en mindre synlig del og teste den for at se om du kan slette det uden at forlade et varemærke.
3 .
Tegn design på coveret ved hjælp af en blyant eller en kuglepen , der viser op på forsiden .
4 .
Paint i design ved hjælp uudsletteligt olie maling . Forskning maling , der skal sikre, at de er egnede til brug på vinyl og til udendørs brug . Begynd med store farvefelter og gemme de mindre detaljer for sidste ; på denne måde , vil du ikke nødt til at male rundt om alle de små detaljer
5
Lad malingen tørre, før de . . flytte dække eller sætte det på reservehjulet .


Relaterede artikler


Hvordan installerer jeg skridt barer på en 2008 GMC Sierra ?
niveauer af vinduet farvetone
DIY stænklapper
typer af lastbil dækker
Hvordan fjerner jeg en 2001 Ford Ranger radio ?
hvordan man wire en 7 polet trailer lys stik
hvordan du fjerner radioer fra dashboards
hvordan du installerer Sirius radio i en 2002 Ford Explorer
installation & fjerne bilradioer
hvordan du tilslutter en bil alarm system