hvordan du installerer arp hoved pigge

hvordan du installerer arp hoved pigge

Head hankatte er bolt-lignende dele, der er gevind i begge ender . Den ene ende tråde ind i motorblokken . Hovedet ( eller hoveder , hvis det er en V-formet motor ) af motorens så er installeret på blokken ved at skubbe det ned over knopperne . Nødder er så gevind på hovedet pigge til at holde hovedet på plads . Head pigge sikrer, at der ikke er nogen bevægelse eller udspænding af hovedet , når motoren møder ekstrem varme . ARP hoved hankatte er en fantastisk præstation opgradering for modificeret motorer , da de er stærkere og langt mere holdbart end de fleste af bestanden hovedet pigge .

Du skal bruge:
Pakning remover og skrabere eller ståluld
. Socket sæt og skralden .
Momentnøgle .
ARP hoved pigge .
ARP Moly glidecreme .
Needle-næse tænger (ekstraudstyr ) .


1 .
Rengør overfladen af blokken , så der er ingen spor af gamle toppakning materiale . Ideelt set bør du installere ARP hovedet pigge efter toppen af dæk er blevet bearbejdet . Sørg for, at du ikke ridser eller skæmmer overfladen af blokken , når du rengør det . Brug pakning remover og skrabere til at rense det , eller bruge ståluld .
2 .
Læg ARP hovedet knopper på en ren klud . Undersøg hovedet studs , der er gevind i begge ender . Den ene ende tråde ind i blokken og vil sandsynligvis have mindre tråde end den modsatte ende , hvilket er hvor nødderne , der holder hovedet til blok er fastgjort . Enden med hex hoved-formede fordybning i det skal vende opad .
3 .
Påfør et tyndt lag Moly glidecreme til slutningen af stutteriet , at trådene i blokken , der er det slut overfor hex hovedet fordybning . Sørg for, at gevindhuller i blokken er fri for snavs . Tråd ét hoved stud i hvert hul på overfladen af blokken , hvor hovederne mount . Stram knopperne i hånden .
4 .
Tilføj et tyndt lag af Moly glidecreme til toppen tråde af hovedet knopper . Skub en ny toppakning ned over hovedet knopper , som bringer huller i hovedet stutterier , så toppakning glider ned over stutterier og pladser på toppen af blokken .
5 .

Kontroller , at parring overflade af hovedet ( eller hoveder , hvis det en V-formet motor ) er helt ren og fri for gamle pakningsmateriale . Igen bør hovederne bearbejdes til den nye toppakning , men dette er ikke et krav .
6 .
Skub topstykket ned i hovedet studs , så det pladser holdent på blokken . Sørg for, at hovedet ikke gå på skæve , da dette kan forårsage, at binde på hovedet studs . Også holde øje med dine fingre . Undertiden hovedet glider ned knopperne hurtigt .
7 .
Monter den medfølgende ARP skiver på hver af hovedet knopper . Det kan hjælpe at bruge et par nåle-næse tænger til at installere disse . Hold skiven med tang skub dem over hovedet knopper , så de hviler på toppen af hovedet .
8 .
Tråd ARP nødder på hver af knopperne . Kontakt en workshop manual for den rigtige rækkefølge til at stramme møtrikkerne for at undgå vridning hovedet . Spænd hovedet stud nødder til 30 ft-lbs . med en momentnøgle efter sekvens for din motor . Stram møtrikkerne til 60 ft -lbs . og derefter til 90 ft-lbs . samme rækkefølge . Igen er det vigtigt at konsultere din værksted manual samt den vejledning, der fulgte med ARP hovedet studs at sikre, at møtrikker er spændt til det korrekte specifikationer .
9 .
kontrollere tætheden af hovedet knopper ved 500 miles . Spænd dem med en momentnøgle , hvis nødvendigt.


Relaterede artikler


typer af vinduet farvetone
hvordan du installerer en Duramax EGT måler
hvordan du fjerner en soltag skjold
Jones udstødning tips
ydeevne bremser vs oem bremser
hvordan man kan erstatte en bil højttaler i et 1995 explorer
hvordan man programmerer en hjem link døråbner
hvordan du installerer sædebetræk
hvordan du installerer bil parasoller
hvordan du vælger den rigtige bagenden gear