hvordan man kan erstatte en motorcykel udstødningssystem

hvordan man kan erstatte en motorcykel udstødningssystem

En af de mest oplagte ekstern motor dele på en motorcykel er dens udstødningssystemet , udstødningsrørene er typisk forkromet eller belagt på anden skinnende , iøjnefaldende stof. Udskiftning af en motorcykel udstødning system er en af de nemmeste måder at ikke kun dress- up cyklen og give den en brugerdefineret udseende, men også for at forbedre sin motorlyd og den samlede præstation . Hvorvidt valget et par slip -on lyddæmpere til en sport cykel eller en fuld -on , dobbelt-forkromet åben lyddæmper udstødning til en cruiser , en god skik udstødning kan gøre din cykel skille sig ud i en menneskemængde .

Du skal bruge:
Shop manual er specifikke for din motorcykel
. Ratchet .
Sockets .
Combo-skruenøgler .
Breaker .
Momentnøgle .
Nyt udstødningssystem.
Anti -seize sammensatte .


1 .
Kontakt din butik manual om de forskellige forbindelsen punkter, hvor udstødningssystemet er boltet til motorcykel rammen . Løsne og fjerne mange bolte og andre bolte , der forbinder udstødningssystemet på motorcyklen , at følge vejledningen i din butik manual . Fjern og bortskaf gamle udstødning pakninger . Indstil gamle udstødningssystem afsat til afmontering og bortskaffelse .
2 .
Test-fit udstødningsmanifold og udstødningsrør for at sikre, at de line up ordentligt . Installere nye udstødning pakninger , at følge instruktionerne i din butik manual . Installer den nye mangfoldige ved at vende de trin , der anvendes til at fjerne den gamle . Stram udstødningsmanifold bolte og alle udstødningsrør møtrikker specs , der er skitseret i din butik manual .
3 .
Sæt de halstørklæder på udstødningsrør. Fastgør halstørklæder både udstødningsrør og til motorcykel rammen . Drejningsmoment alle udstødningssystem bolte ned til moment specifikationerne anbefalede i butikken manualen .

gode råd og advarsler


 • Coat alle bolte og møtrikker i udstødningssystemet og motorcykel cylinder hoved med anti -seize sammensatte for at forhindre dem i at beslaglægge eller fusing sammen .
 • Sørg for at teste passe udstødningssystemet for at sikre, at alle brikker er der , og de passer sammen , og at udstødningssystemet passer cyklen .
 • Forsøg ikke at ændre eller fjerne udstødningssystem dele umiddelbart efter cyklen har kørt . En motorcykel udstødning system bliver meget varm og kontakt med varme dele kan forårsage alvorlige forbrændinger .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en lastbil kasse
  hvordan man kan øge hestekræfter på en Buick lacrosse super
  hvordan du installerer en cd -afspiller i en BMW E32
  effekter af kvælstof på dæk
  hvordan du kan tilpasse din last van
  tricks til at øge hk i en ’95 Honda Civic
  hvordan du installerer bluetooth i en 2009 skovfoged
  Hvordan fjerner jeg fabrikken radioen fra en 1984 Dodge omni ?
  hvad er de fire vigtigste komponenter i bilindustrien maling ?
  hvordan man programmerer transponder nøgler til en grand prix