hvordan man laver brugerdefinerede pakninger

hvordan man laver brugerdefinerede pakninger

Et af de mere frustrerende overraskelser du kan køre på tværs , mens du arbejder på en maskine, der hærger en pakning . Gamle pakninger ofte falder fra hinanden, når de to stykker de kommer er adskilt . Jo ældre pakning , jo mere sandsynligt er det at ske . Jo ældre pakning , jo mindre sandsynligt , du skal være i stand til at finde en erstatning så godt. Heldigvis er udskiftning pakninger nemt gøres med kun et par værktøjer og et ark pakningsmateriale

Du skal bruge: .
pakningsmateriale
. Kugle-pen hammer .
Hollow punch sæt .
Utility kniv .


1 .
Rengør overfladen af den del , du vil anvende pakningen til . En ren glat overflade er afgørende for en ny pakning til at passe og forsegle ordentligt .
2 .
Læg et stykke pakningsmateriale over den del er rengjorte overflade . Trimme pakningsmateriale til en størrelse , der er lidt større end den del, for at gøre det lettere at håndtere .
3 .
Hold pakningsmateriale fast i position med den ene hånd . Tryk let rundt i kanten af den del forsigtigt , men fast med pen slutningen af hammeren. Denne proces vil efterlade en skarp , ren streg i pakning i den præcise form af den del .
4 .
Find hullerne i den del . Trykke direkte over hullerne med pen slutningen af hammeren. Når du har imponeret de kanter og åbninger fra det delvist i den pakningsmateriale , fjerne det fra den del .
5 .
Brug en hule punch til at fjerne materiale til ethvert skrue eller bolthuller i pakningsmateriale . Match punch så tæt som muligt til størrelsen af det indtryk til hullet .
6 .
Trim kanterne og de resterende åbninger i pakning med en skarp hobbykniv .

gode råd og advarsler


 • Pakninger er lavet af en bred vifte af materialer . Kork , pap , gummi og tynde metal pakninger er fælles . Når det er muligt , passe til den type pakningsmateriale du bruger til den oprindelige pakningen .


 • Relaterede artikler


  hvad er en trans bremsetransmissionen ?
  hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic
  Hvordan finder jeg en transmission køler til en Ford C -6 automatgear ?
  eftermarkdsreservedele love
  hvordan man programmerer en prestige bil fjernbetjening
  hvordan du indstiller uret på en Pioneer Premier FH - P800BT
  hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding
  hvordan du installerer en radio i en 95 explorer
  grundlæggende Lowrider hydraulik
  Hvordan ændrer jeg døren højttalerne på en 1996 Honda Accord ?