dækstørrelse oplysninger

dækstørrelse oplysninger

Kodede oplysninger mærkevarer på dæksiden af dæk giver chauffører og teknikere med vigtige oplysninger om en dækkets påtænkte anvendelse , vægt kapacitet , dimensioner , temperatur og hastighedsbegrænsninger . Forståelsen af disse dæk-størrelsessortering koder giver bilister til at træffe informerede beslutninger , når de køber dæk

Begyndelsen of Code

I dæk dimensionering , mærkevarer koden findes på et dæk er dækside begynder som regel med et enkelt bogstav , der angiver dækkets formål . For eksempel viser dæk , der begynder med P , at dækket er et P-metriske størrelse , der er beregnet til brug på personbiler køretøjer, herunder personbiler , SUV'er og minivans . Andre breve omfatter T ( midlertidigt ledig ) , LT ( varevogne ) , C ( kommercielle ) og ST ( særlig trailer ) .

Bredde

Umiddelbart efter det første bogstav af dækket dimensionering kode er en serie af tre tal . Disse numre er kendt som dækbredden og angive størrelsen af millimeter ( mm ) fra det bredeste sted af et dæk ydre dækside og det bredeste sted af dækkets indvendige sidevæg .

Andre aspekter

Andre aspekter af dæk dimensionering , der er indeholdt i påtrykt koden på et dæk 's dækside er interne konstruktion , dæk og hjul diameter , dæksiden skærmformat , service beskrivelse og hastighed rating . Når du vælger et dæk , er det fordelagtigt at være bekendt med de betydninger , der er indeholdt i et dæk-dimensionering kode .


Relaterede artikler


om svanehals uforudsete hændelser for dummies
hvordan man laver brugerdefinerede pakninger
hvordan man kan tilslutte op stroboskoplys i en bil
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil
hvordan du installerer en hd bilradio
Hvordan fjerner jeg en radio fra en 1990 Lexus ls400 ?
Hvordan udskifter jeg cd-afspilleren i en 1999 Toyota Camry ?
Hvordan installerer jeg bugsering spejle på en Dodge Ram ?
hvordan du installerer en cd -afspiller i et 2002 tundra
hvordan du installerer en lastbil kasse