hvordan man kan trække med en ætling

hvordan man kan trække med en ætling

Podekviste er et mærke af små biler foretaget af Toyota. Mens mange Toyota har tow ratings er opført i deres specifikationer , Scion -modeller ikke . Hvis du beslutter at trække et påhængskøretøj med din Scion , skal du forske i den korrekte størrelse og vægt af påhængskøretøj omhyggeligt . Trække en fuld-størrelse trailer er ikke en mulighed . Men de fleste små biler , herunder de fire-cylindrede podekviste , kan trække en lille trailer , hvis korrekt udstyret

Du skal bruge: .
Anhængertræk
Lys kit .
Transmission køligere .
Tiny trailer .

Klargøring køretøj


1 .
Tjek din garanti . Trækkende med din Scion kan ugyldiggøre din garanti . Hvis du ikke kan finde oplysninger i dine papirer , skal du kontakte forhandleren eller det selskab , der er fastsat af garantien .
2 .
Gå til din lokale RV butik eller leje center og diskutere trækkende med en tekniker . En kvalificeret , erfaren tekniker skulle have forslag og generelle specifikationer for trækkende med de fleste biler . Skriv ned trækkende kapacitet og teknikeren anbefalede ændringer af din bil , herunder omkostninger .
3 .
Research trailere . Der er mange lette anhængere til rådighed , både nye og brugte . Meget små køretøjer , ligesom podekviste , bør ikke anvendes til at trække de fleste trailere . Men der er lette og aerodynamiske påhængskøretøjer beregnet til brug med motorcykler og mindre biler . Derudover er der planer tilgængelige online for hjemmet bygge en lille trailer .
4 .
Køb og installer en anhængertræk , lys kit og transmission køligere . Generelt er hitch modtageren er et klasse 1 eller klasse 2 receiver , som er beregnet til lette trailere. Kofangere på biler er ikke lavet til bugsering , så undgå kofanger uforudsete hændelser. Insistere på en hage , der er fastgjort til rammen af dit køretøj .

Bugsering med din Scion


1 .
Sæt traileren til The Hitch . Løft traileren og sætte kobling på bolden . Sørg for, at det sidder helt ned på bolden . Trailers har enten skrue-type lås mekanismer eller stik , der trækker sig tilbage og derefter glide frem og ned , låser på bolden . Stram eller låse stikket til bolden .
2 .
Sæt sikkerheden kæder til din Scion . Sikkerheden kæderne skal krydse under anhængertræk og tillægger beslag på hver side af hitch , under bilen . Juster så de er løse , men ikke trække på jorden .
3 .
Sæt lysene i. Med en hjælper , test hver funktion af lys , og sørg for at blinklys , bremse lys og baglygterne alt arbejde ordentligt .
4 .
Praksis kørsel , parkering og opbakning op med trailer . Juster dine spejle , så du kan se de baner på begge sider af din bil og trailer . Vær forsigtig . Tillad ekstra plads til nedbremsning og standsning .

gode råd og advarsler


 • Følg din mekaniker eller en tekniker 's anbefalinger .
 • Bliv i vognbanen for langsom kørsel og Følg hastighedsgrænse .
 • Hvis din trailer begynder at svaje , tage foden fra gassen og lad bilen langsomt ned til en hastighed , hvor traileren ikke svaje .
 • Overbelast ikke vognen . Du risikere at beskadige din bil .
 • en hage kan være dimensioneret til 2. 000 pounds , men det betyder ikke, din Scion kan trække så meget vægt .
 • Hvis du skal trække noget tungt , leje en lastbil .


 • Relaterede artikler


  hvordan man etablerer en bil audio system
  hvad er RMS højttalere ?
  hvordan man programmerer en fjernbetjening post for en venture
  hvad er de fire vigtigste komponenter i bilindustrien maling ?
  hvordan du installerer performance chips
  hvordan man programmerer en 2000 Chevy blazer fjernbetjening
  hvordan du fjerner en overhead dvd
  hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere
  Hvordan kan jeg programmere min bil fjernbetjening ?
  Hvordan fjerner jeg en stereo fra en 1994 Taurus ?