hvordan man programmerer en 2004 Dodge Durango fjernbetjening

hvordan man programmerer en 2004 Dodge Durango fjernbetjening

Den Durango er blandt de mange Dodge køretøjer , der har nøglefri adgang kapaciteter , herunder 2004-modellen af køretøjet . Når du har en sender installeret i køretøjet og en arbejdsgruppe fjernbetjening kan du programmere din fjernbetjening på få minutter . Omprogrammering kan også gøres på få minutter med de samme instruktioner og har du parat til at bruge fjernbetjeningen med det samme med din bil . Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at styre din bils egenskaber fra så langt som et par hundrede meter væk
1 .
Indtast din Durango med din keyless fjernbetjeningen, og dit tændingsnøglen og trykke på og slip " Lock " -knappen på den nye fjernbetjening fem gange i ti sekunder .
2 .
Sæt din nøgle i tændingen, og drej nøglen til " On " position . Vent på bilens klokkespil til at stoppe efter at dreje nøglen .
3 .
Tryk og hold " Unlock " knappen på arbejde fjernbetjeningen i ti sekunder, og tryk på " Panic " knappen for én sekund på samme tid . Slip begge knapper samtidig .
4 .
Vent til bilen til at lyde en kime , og tryk og slip både Lock og Unlock knapper på din nye fjernbetjening inden for 30 sekunder.

5 .
Tryk og slip blot Unlock knappen på din nye fjernbetjening og vente på dørklokken til at angive en vellykket programmering .
6 .
Gentag trin 4 og 5 eventuelle yderligere fjernbetjeninger til at programmere dem så godt , og drej tændingsnøglen til positionen "Off" for at afslutte programmng sekvensen .


Relaterede artikler


skridt for at anvende farve til vinduer
hvordan du fjerner baghøjttaler panel på 2000 Dodge Neon
DIY : ladrumsindsatse
hvordan du installerer kold luft indtag på 2000 Ford F -150
hvordan man kan størrelse bil hjul
Hvordan kan jeg fade mit hår i lag ?
Hvordan fjerner jeg radio i en 2001 GMC Yukon SLT ?
hvordan man wire en bil voltmeteret
Hvordan kan jeg programmerer en universel visir garage døråbner for en f -150 ?
hvordan man kan øge motorkraft i 1995 Acura legende coupe