hvordan man wire en tændt bil skifte

hvordan man wire en tændt bil skifte

En bil skifte kan være en vippekontakten eller en vippekontakt . De tænde og slukke for tilbehør i din bil. De normalt er i , eller under instrumentpanelet. Nogle switche har et enkelt par kontakter. Andre har mange par kontakter . Højere nuværende switche er store . For at komme uden om dette , det skifter ofte kontrolrelæer . Relæer kan håndtere højere strøm , og de kan være placeret under kølerhjelmen eller andre inconspicuous steder . Den ene side af kontakten er sluttet til en 12- volt batteri kilde . Den anden side sluttes til et tilbehør eller en relæ .

Du skal bruge:
Switch
. Spade lugs .
Krympetænger .
Tænger .
12- volt test lys .
Skruetrækker .
Wire stripper .
Needle-næse tænger .
Automotive ledning .
Loddekolbe .
Lodde .


1 .
Strip 3 /8 tomme fra slutningen af et stykke ledning . Wiren være lang nok til at gå fra sikringen panelet hvor kontakten vil blive placeret . Skub wiren ind i en spade-lug og krympe det med krympetænger . Træk på wiren til at sikre , at det ikke kommer til at glide ud .
2 .
Kør ledning under instrumentbrættet til switchen placering . Strip kontakten enden af ledningen 3 /8 tomme fra slutningen og vedlægge en spade lug som ovenfor . Hvis kontakten ikke har spade-slæbe terminaler , tag ledningen gennem hullet i terminalen , og lodde det til kontakten . Varm loddekolben , indtil det er varmt nok til at smelte lodde . Tryk på det jern til stikket og ledningen på samme tid . Når det er varmt nok til at smelte lodde , anvende en lille mængde på terminalen og hurtigt fjerne loddekolbe .
3 .
Tilslut et andet ledning til den anden terminal på kontakten . Rute den anden ende af ledningen til tilbehøret eller relæ , du ønsker at kontrollere . Tilslut ledningen på i Trin 2 .
4 .
Fastgør kilden ledning til sikringsholder . Brug testen lys for at bekræfte, at spændingen leverer kontakten . Touch den ene ende af testen lys sonde til switch terminal og den anden ende til den nærmeste jordforbindelsen .
5 .
Tape ledningerne omkring andre ledninger under instrumentbrættet til at holde dem skjult og ud af vejen .

gode råd og advarsler


 • Slut ikke ledningen til sikringsholder indtil det sidste trin . Dette vil forhindre dig i at kortslutning af wiren , mens du arbejder .
 • Find kontakten , hvor det vil være tilgængelig , mens du kører .
 • Ingen yderligere ledninger eller tilslutninger er nødvendige , hvis det kontakten er tændt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man programmerer vadested tænding nøgler
  hvordan man kan male fantom ghost flammer på din bil
  hvordan du installerer hætte skovler om en Mustang GT
  hvordan man tilslutte en bil forstærker og højttalere
  dækstørrelse oplysninger
  hvordan man kan sikkert turbo oplade en bil uden at dræbe motoren
  Hvordan indstiller jeg tiden på en Pioneer DEH - P6600 cd afspiller ?
  Hvordan ændrer jeg pladserne på en 1983 bmw ?
  hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
  hvordan man kan afbryde ABS-bremser