Hvordan installerer jeg et stereoanlæg i et 2003 Trailblazer ?

Hvordan installerer jeg et stereoanlæg i et 2003 Trailblazer ?

I 2003 Chevy Trailblazer er udstyret med en standard AM /FM stereo med en in- dash single- disc CD-afspiller . Blazer ejere , der vælger at opgradere deres stereo dæk ( eller udskifte en knækket enhed ) kan vælge fra en bred vifte af eftermarkedet stereo dæk . Tilslutning af et nyt stereoanlæg vil kræve adaptere til ledninger og montering af nye enhed i Chevy 's stereo dock . Du kan medbringe en professionel til at installere et nyt stereoanlæg , eller du kan gøre det selv på under 30 minutter
1 .
Park den pionerindsats på et plant underlag og slukke for motoren. Parkeringsbremsen . Sæt gang i første gear ved at trykke på bremsepedalen og trække gearvælgeren hele vejen til den bageste at give plads til at fjerne dashboardet skruer . Træk hætten udløseren under instrumentbrættet i førerens side af køretøjet og flytte til den forreste del af Chevy .
2 .
Løft motorhjelmen . Løsne bolten på den negative batterikabel med en 10- mm skruenøgle . Løft batteriet kablet fra den negative batteripol og sæt den til side . Retur til indersiden af vognen.
3 .
Fjern skruen på instrumentpanelet til venstre for 12- volt stikkontakter med en stjerneskruetrækker . Fjern de to skruer i toppen af førerens kombiinstrumentet med skruetrækkeren.
4 .
Fjern de to plasttapper i bunden instrumentpanelet ( under ratstammen ) med en flad-skruetrækker . Fjern de to bolt skruer bag fanerne med en 9/32-inch stik og køre . Træk den nederste instrumentpanelet væk fra Dash og fjerne både af skruerne bag panelet med sokkel og drevet .
5 .
Grib det øverste venstre hjørne af instrumentpanelet , og træk den væk fra instrumentbrættet i hånden . Sæt panelet til side . Fjern de to bolt skruer til venstre for fabrikken stereo bøjle og en skrue til højre for hovedenheden med sokkel og drevet . Skub stereoanlæg fra stereo montering dokken og tag stereo ledninger stik fra forretninger på bagsiden af enheden . Frakobl antennekabel fra bagsiden af den bestand, dæk for at fuldføre frakobling .
6 .
Skub eftermarkedet stereo faceplate adapter i den ledige stereo dockingstation . Fodre stereo ledninger og antennekabel gennem bagsiden af frontpladen adapteren til forsiden af instrumentbrættet .
7 .
Sæt stereo ledninger stikkene ind i ledningsnettet adapteren kundeemner. Sæt Blazer 's antennekabel fører ind i GM antennen adapteren .
8 .
Sæt ledningsnettet adapteren fører ind i tilsvarende forretninger på bagsiden af den nye stereo . Sæt antennekablet adapteren i FM -antenne indgangen på bagsiden af den nye radio . Skub stereo i frontpladen adapteren , indtil den klikker på plads .
9 .
Sæt instrumentpanelet over stereo dockingstation . Udskift bolt skruer under ratstammen og på toppen af instrumentpanelet . Sæt bunddækslet instrumentpanelet mod instrumentbrættet og skru bolten skruer . Placer plastik dækker over de to nederste panel skrue steder , og tryk på mod dem for at klikke dem på plads igen . Retur til Chevy batteri .
10 .
Læg negative batterikabel klemme tilbage over den negative batteripol bly . Spænd kablets klemme til batteriet terminalen med skruenøgle . Luk hætten .


Relaterede artikler


hvordan man kan male dine hjul sort
hvordan du ændrer dør højttalere
Hvordan opbygger jeg en Ford 302 for brændstof kilometertal ?
hvad er halo lys ?
fordelene ved alufælge i en bil
hvordan man kan omgå oliefilteret
hvad er forskellen mellem en kompressor & en turbo ?
hvordan man kan male fælge flad sort
hvordan du installerer en cd -afspiller i et 1993 Lexus
hvordan man slår op boost på en 1.8T