hvordan man kan male whitewall dæk

hvordan man kan male whitewall dæk

Afhængigt af mærke og model på din bil, whitewall dæk , især brede whitewall dæk , kan se meget trendy og stilfuldt . De kan også være ekstremt dyrt . Den gode nyhed er , nogen standard sort væg dæk kan gøres for at ligne en whitewall dæk med en smule indsats
1 .
Rens dine dæk godt . Slange dem ud og derefter bruge opvaskemiddel , vand og en klud til at rengøre dem . Skyl dem godt med en slange , og lad dem tørre . Næste , spray på en ammoniak-baseret rengøringsmiddel , tørre og lad dem tørre .
2 .
Fjern en eller flere dæk og fælge fra bilen og lægge dæk på en flad overflade med uden for dæk ( den synlige del , når dækkene er monteret på bilen ) op .
3 .
Brug tommer-dækkende fleksibelt afdækningstape (kan købes i de fleste hjem forbedring centre og auto forsyning butikker ) at maskere off cirka en centimeter af dækkets nær slidbane kanten af dækket . Der er en let forhøjet linje på de fleste typer dæk markerer begyndelsen af slidbanen , og denne linje er den du skal følge , når maskeringer dine dæk .
4 .
Mask fra krydset af dine dæk og din metal fælge . Cover fælge , forlader dæk åben for maleriet .
5 .
Open og røre en dåse whitewall dæk maling . Dette er et ikke-vandbaseret maling , der er specielt sammensat til at dække en gummi dæk . Brug din pensel til at male hele overfladen af dækket mellem områder af din afdækningstape . Prøv at male jævnt , men bliv ikke overrasket, hvis nogle af malingen opsuger i dækket , efterlader din med en lidt udtværet udseende maling job . Tillad malingen tørre helt , at følge instruktionerne på dåsen af maling .
6 .
Rengør din pensel i terpentin , mens de venter for malingen at tørre . Vand vil ikke rense whitewall dæk maling . Lad dine børste til at tørre .
7 .
Påfør endnu et lag af whitewall maling , når første lag er tørret . Tillad det andet lag til at tørre og afgøre, om du har brug for tredjedel frakke eller ej. Lad det sidste lag maling tørre, før de fjerner alle de malertape og montering af dæk tilbage på dit køretøj .


Relaterede artikler


hvordan man kan sikkert turbo oplade en bil uden at dræbe motoren
hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer
Hvordan kan jeg få min v6 mustang hurtigere ?
hvordan man kan forbedre en bils lydsystem
hvordan du installerer en forstærker i en 2000 Nissan Altima med en bestand hovedenhed
Hvordan fjerner jeg den Subaru Forester fabrikken cd afspiller ?
hvordan man laver en scooter motor renere og hurtigere
hvordan du installerer en eftermarkedet cd afspiller i en 96 Audi A4
gadebelysning regler
oplysninger om luft- tur suspension