hvordan man kan opgradere min chevy Silverado højttalere

hvordan man kan opgradere min chevy Silverado højttalere

Bestanden radio højttalerne i din Chevy Silverado lastbil kan nemt opgraderes til en højere kvalitet eftermarkedet dem . Det vigtigste er at sikre udskiftning højttalerne er designet til din model-år af Silverado , så de passer til monteringshullerne og elektriske forbindelser . Højttalerne er monteret på dørene af trucken , og du bliver nødt til at fjerne hver dør indvendige trim panel for at få adgang , skal du fjerne og udskifte højttalerne
1 .
Rul op vinduerne på Silverado derefter frakoble den negative batterikabel med en skruenøgle .
2 .
lirke trim kanter ud fra dørens indvendige trim panel med en flad trim pind . Afbryd den elektriske stik til vinduet /lock kontrol efter også nysgerrige dem ud med trim pind . Efter en manual vindue håndtag , gnide en klud bag det at afbryde klippet .
3 .
Skru alle trim panelets monteringsskruer med en skruetrækker og derefter arbejde trim pind omkring kanten af indvendige trim panel for at frigøre det fra dets klip . Løft panelet ud af døren .
4 .
Fjern enkelt skrue holder højttaleren på plads , trækkes ud højttaleren og afbryde den elektriske stik . På nogle ældre Silverado , har højttalerne en montage fane, du bliver nødt til at trykke på for at frigøre taleren .
5 .
Monter den nye højttaler på plads , og sørg for den nederste monteringsflange passer med den nederste kant af døren 's monteringshullet . Tilslut el-stik og fastgør den på plads med skruen eller montering under fanen .
6 .
Tilslut dørbeklædningerne sammen med sin trim kanter .
7 .
Gentag processen for alle de døren højttalerne .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en lastbil kasse
hvordan du udskifter Boston akustiske højttalerne i et 2007 Chrysler Sebring
trailer svaje bar installation
bilhorn lydeffekter
hvordan du installerer Mustang tågelygter
hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil audio forstærker
hvordan man laver en glasfiber Dash
hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
oplysninger om lattergas systemer
hvordan man opbygger en brugerdefineret lastbil