instruktioner om tonet installation

instruktioner om tonet installation

Solen kan være en stor distraktion i løbet af en lang pendler . For øst og vest bundet pendlere , betyder det ikke noget , hvis det er morgen eller aften , solen kan gøre for en elendigt drev . Fabrikken installeret eller efter-markedet tonet kan eliminere de fleste af de ubehag

Du skal bruge: .
Windows
Ansøgning væske .
Krat pad .
Klud ( fnugfri ) .
Farvetone film ( præ-cut ) .
Klar tape .
Exacto kniv .
Lige kant ( lineal ) .
Gummiskraberen .
Plastikkort .


1 .
Park køretøjet i et veloplyst , støvfrit arbejde område. Begynd med førerens siderude som den første vindue til nuance. Rengør begge sider af vinduet med toning ansøgning væske ved hjælp af en fnugfri klud . Tør glasset rent og tørt , før du fortsætter . Vær sikker på ved rengøring at medtage mellemrum under enken huset gummi vagter . Brug et plastikkort til at nå bag og under hver vagt for at fjerne snavs , hvor toning Filmen vil blive anbragt .
2 .
Spray vinduet med ansøgningen væske . Brug et stykke klar tape fast til begge sider af toningssystem filmen at adskille den beskyttende opbakning fra filmen . Træk filmen væk fra den opbakning i en vinkel på 45 grader , når du tager den klæbende side af filmen og læg den på de ventende vinduet . Spray vinduet og filmen liberalt som du adskille filmen fra den opbakning . Fortsæt med at trække sig tilbage den beskyttende tilbage , så filmen til at ligge på den våde vinduet .
3 .
Placer forskårne stykke film perfekt på vinduet . Med støtte væk , og filmen centreret , begynder at bruge sugefod til at skubbe væsken ud til kanterne af filmen .
4 .
Skub kanten af filmen under vinduet vagt , når toppen af vinduet nuancen er blevet anbragt og rettede . Spray i bunden af vinduet , så ansøgningen væske kan smøre gummi vagt og våd vindue, hvor bunden af nuancen filmen vil holde . Brug samme plastikkort , som du brugte til at rense bag vagterne til at skubbe filmen under vagt og på vinduet . Når kanten af filmen er under vagt , squeegee væsken ud fra mellem filmen og vinduet .

gode råd og advarsler


 • Må ikke arbejde i direkte sollys . Rens din Windows- helt , herunder under vinduet vagterne . Brug en tandbørste håndtag hvis du ikke kan nå alle de snavs i bunden af vinduet . Tonet skrabere kommer med forskellige værktøjer til at bistå med tonet installation .
 • tonet vil ikke holde en pålidelig beskidt vindue . Brug ikke sæbe og vand til at rengøre vinduerne , da dette strimler glasset fra klæbeegenskaber ansøgningen væske giver filmen , når den anvendes korrekt . Indånd ikke anvendelsen væske 's dampe i længere perioder .


 • Relaterede artikler


  hvordan man programmerer Chevrolet Malibu fjernbetjeninger
  hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang
  hvordan du installerer rsx coilovers
  Sådan nulstiller fjernbetjeningen på en GMC safari
  viper fjernprogrammering instruktioner
  hvordan man kan omprogrammere en Chrysler nøglefri fjernbetjening
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
  DIY : bedliners
  hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil audio forstærker
  tricks til at øge hk i en ’95 Honda Civic