marmor effekter for bil maling

marmor effekter for bil maling

Det er blevet sagt , at biler ikke kan være kunst , fordi de udfører en funktion ud over æstetik . Marmorering er en teknik, der anvendes ved customizers til at bringe ægte kunst til hvad andre mener blot apparater

Base Coat

Den Customizer vil fastsætte en base lag sølv eller guld metallisk at begynde marmor effekt . En lille patch ( omkring 2 meter firkant) går ned næste . Han vil bolden op en håndfuld af plastik wrap og dup det tilfældigt på overfladen af malingen , trække nogle af de sorte væk til at forlade marmor årer bag .

Farvelægning

Efter sorte tørrer , vil kroppen manden lagde tre lag klar , vente på det tørre og derefter wet- sand den flad . Næste , han fastsætter en frakke af slik ( tonet, gennemsigtig maling ) og vent til det tørre . En anden frakke af slik , så han rammer det igen med plastik . Tre flere lag af klare , mere våd slibning og derefter fem eller seks flere lag af slik maling . To til tre lag klar gøre malingen se en mile dyb , som på dette punkt er det praktisk taget er .

Overvejelser

Denne teknik kræver selvfølgelig en vis mængde talent , en masse tid og en stor del af maling . Det er af disse grunde , at du vil typisk finde indviklede male effekter som dette kun på accent striber eller på motorcykler , som har langt mindre areal end biler .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en Dodge Durango med en wayne Dalton dør
hvordan du installerer hætte skovler om en Mustang GT
hvordan man kan program 2002 Hyundai Sonata nøglefri adgang
Hvordan kan jeg fade mit hår i lag ?
hvordan du tilslutter de ledninger til en blinklys på en trailer
Hvordan laver jeg en ford lastbil hurtigere ?
hvordan man slår op en Cummins brændstofpumpe
Hvordan kontrollerer jeg i en alder af Yokohama dæk ?
vinterdæk oplysninger
Hvordan fjerner jeg stereo i en 1994 Oldsmobile ?