hvordan man laver en sn95 mustang håndtag bedre

hvordan man laver en sn95 mustang håndtag bedre

Ford fremstillede SN95 Mustang fra 1994 til 1995 . Som med mange Mustang -modeller , er denne særlige version værdsat for sin udpræget amerikansk muskel bil smag og stærk præstation på lager form . Men som enhver bil , kan SN95 blive væsentligt forbedret , især i de områder af suspension og håndtering. Et væld af virksomheder gør ydeevne suspension komponenter til Mustang , fra bedre hjul og trægt dæk til opgraderede chok og fjedre

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden .
Specialty biler værktøjer .


1 .
Installer større hjul med bredere performance dæk . Dette er ofte det første skridt til forbedring af behandlingen af eventuelle Mustang model . Bredere , større diameter hjul vil give dig mulighed for at installere bredere , lavere profil dæk . For at opnå maksimal håndtering , skal du vælge en blød stof dæk , der vil give mere grip end et dæk beregnet til touring eller til helårsbrug brug .
2 .
Sæt bestanden fjedre og stød med performance dele . De fleste biler , der har deres bestand suspensioner er sprunget for lavt og ride for høj . Et sæt sænkningssæt parret med performance chok er den perfekte løsning . Fjedrene lavere bilens tyngdepunkt og kombinationen af stivere fjedre og præstationer chok høj grad vil mindske mængden af magert , at din SN95 model Mustang oplevelser under sving aggressivt .
3 .
Opgradere svaje barer . Sway barer er rørformede længder af metal boltet til en suspension på begge sider af bilen , en på bagsiden og en på forsiden . Søjlerne fungerer som løftestang våben til at reducere mængden af afstemningerne køretøjet erfaring i hjørner . Bestand svaje barer er normalt mindre end optimal . Udskiftning af bestanden swaybars med større , justerbar stænger fra en eftermarkedet selskabet vil i høj grad forbedre håndteringen af dit SN95 Mustang .
4 .
Installer en strut tårn tandbøjle . Når en Mustang er drevet rundt om et hjørne , toppen af spankulere tårne flex fra sving kræfter . Det gør bilen føler sig mindre præcis og stabil i sving . En spankulere tårn tandbøjle bolte til toppen af spankulere tårne på begge sider og forhindrer chassis fra nedbøjning , hvilket giver mere præcision og bedre håndtering .
5 .
Opgrader hjulophængsdele . Mange af suspensionen komponenter på SN95 Mustang kan opgraderes til en bedre manipuleret dele . Dette omfatter dele som f. eks den øverste spankulere mounts , A-arme og K-medlem bandage . Du kan også erstatte mange af de bløde , gummi affjedring bøsninger med fastere urethan bøsninger , der giver en mere præcis fornemmelse.
6 .
Har en præstation tilpasning gjort om suspension . En god justering af et velrenommeret butik , der forstår præstation alignments ikke bør ignoreres . For at maksimere effektiviteten af enhver ydelse dele, som du har installeret , bør suspensionen 's camber , caster og toe alle justeres i overensstemmelse hermed .


Relaterede artikler


Hvordan fjerner jeg radioen fra en 1997 f -150 ?
hvad er RMS højttalere ?
hvad er en pneumatisk hjul ?
hvordan man kan male lager honda fælge
Duramax diesel udstødning tips
hvordan du installerer en forstærker til en Nissan 350Z
hvordan man programmerer nøglefri adgang til en 2002 Pontiac
hvordan man tilslutte en subwoofer til en 2007 STI fabrik stereo
auto pin afstribning ideer
instruktioner til hvordan du installerer en MTX forstærker