DIY hætte pynt

DIY hætte pynt

Du kan blive kører ned ad vejen med en engel eller en " Star Wars "-tegnet som en hætte ornament . Du kan lave dine egne emhætte smykke til prisen for en figur , et par magneter og en lille bolt med et par skiver . Også , det tager meget lidt tid til at gøre . Bare husk at tage det ud , når du forlader din bil , eller en anden vil være at gøre alles dag

Du skal bruge: .
Figur af dit valg
2 doughnut magneter , 11/2-inch ydre diameter .
Bolt , 5/16-by-2-inch .
2 skiver , 3/8-inch indvendig diameter og 1-1/2-inch udvendig diameter .
Super lim .
Bor med 5/16-inch smule .


1 .
Find en figur , som du vælger . Du kan bruge toppen af et trofæ eller et barns legetøj . Pick noget, som du vil kunne lide , men intet er for stort . For magnet til at holde det på plads , bør det ikke være mere end 5 inches høj . Også, at højere den er, jo lettere det skal være .
2 .
Sæt en spændeskive på en af magneterne , så det dækker hullet af magneten , og hullet i vaskemaskinen er direkte i midten . Læg den anden skive på den anden magnet , så bolten kan gå igennem begge huller på samme tid og holde lige op .
3 .
Placer bolt gennem de to skiver til at sørge for , at de er justeret korrekt . Påfør en lille belægning af super lim på siden og rundt omkredsen af begge skiver . Sørg for , at limen rører både vasker og magnet . Lad limen tørre i et par minutter .
4 .
Bor et hul i bunden af figur med boremaskinen og 5/16-inch bit . Placer figur på bolten , mens det er på magnet for at sikre det vil røre magneten . Fjern figur fra magneten .
5 .
Påfør superlim til bolt og ind i hullet på figur . Sæt figur tilbage på bolten , indtil det rører magneten . Holt det figur , indtil limen tørrer .
6 .
Læg den anden magnet på bunden af figur magnet . Dette vil lade magneten hvile på emhætten uden bolten komme i vejen . Placer den nye hætte pynten på forsiden midten af køretøjet .

gode råd og advarsler


 • gør det på denne måde , kan du ændre figur på vilje og alt, hvad du nødt til at erstatte den figur . Bare trække figur ud af bolten og lim den anden om .
 • Vær forsigtig , når du arbejder med super lim . Må ikke lim dine hænder til figur .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en bil systemer strømledning
  hvordan du installerer auto vinyl toppe
  hvordan man kan gøre udstødning roligere
  Hvordan fjerner jeg en fabrik radio i en 2002 Subaru Impreza WRX ?
  hvordan du installerer bil parasoller
  hvordan du udskifter en vadested nøglefri adgang fjernbetjening
  hvordan du installerer en kort gearvælgeren i en honda
  hvordan du installerer bluetooth i en 2009 skovfoged
  hvordan man slår op en Cummins brændstofpumpe
  elektriske auto batterier metalkomponenter