den bedste måde at køre to batterier til en bil amp

den bedste måde at køre to batterier til en bil amp

Moderne teknologi har givet os mange undere . Bilradio fra 20 år siden havde begrænset funktionalitet . Forskud mulighed for større rækkevidde og evne fra lager stereoanlæg . Forstærkere fungere ved at tage en indgående signal og øger det væsentligt ved at tillade ekstra højttalere og et større udbud af produktionen . Ulempen kommer fra strømforbrug . Forstærkere bruge ganske lidt af el og en 12- volt batteri kan kun håndtere så meget . Tilføje et ekstra batteri er ideelt , men svært . Trinene er enkle nok til at opnå det ønskede resultat .

Du skal bruge:
Batteri
. Generator .
Batteri bakke og binde ned .
Bor .
Bolte.
Batteri wire .

Installation


1 .
Bestem din spænding behov for bilen og din forstærker . Kontakt din køretøjsfabrikanten at identificere de spændingsudgang nødvendige for bilsalget . Brugsanvisningen for forstærkeren vil give effekt og spænding behov for forstærkeren .
2 .
Consult en auto dele forhandler . Køb en ny generator , der vil være i stand til at give tilstrækkelig spænding til at køre både køretøj og forstærkeren under opladning et ekstra batteri . Med den rette generator , vil et ekstra batteri ikke nødvendigt , men tilføjer et ekstra batteri vil lette belastningen ud af det primære batteri .
3 .
Installer generatoren ifølge producentens anvisninger . Denne generator vil direkte erstatte dine eksisterende generator og vil forbinde til maskinen ved hjælp af eksisterende forbindelser .
4 .
Installer det andet batteri i en let at få adgang placering . Når du installerer batteriet , sørg for at der er en solid surringsanordninger holder batteriet sikkert . Efter-markedet batteri bakker og tie-downs kan installeres let i et tomt sted i dit motorrummet . Hvis ikke er plads findes , skal du installere ekstra batteri i bagagerummet eller andet sted . Du skal bore huller i et sikkert sted og sikre bakken med bolte .
5 .
Wire andet batteri i kredsløbet . Du er nødt til at afbryde de eksisterende kredsløb mellem starteren relæ og batteri . Kør eksisterende positive linje til den negative linje det nye batteri . Tilslut en ledning fra pluspolen på det nye batteri og afslutte forbindelsen til starteren relæet .

gode råd og advarsler


 • Et alternativ til at afbryde kredsløbet , er at splejse de positive og negative sammenhænge vil de eksisterende batteriet, og forbind dem til det positive og negative poler det nye batteri .
 • For at undgå stød , når de arbejder med et batteri , skal du sørge for at bilen er slukket , og nøglen fjernet fra tændingen . Altid fjerne den negative terminal første og gør den til den sidste tråd , du igen .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan justere sonar forlygter
  hvordan man programmerer en 1998 sierra nøglefri adgang
  hvordan du tilslutter en mitsubishi bilstereoanlæg
  uhaul blår dolly instruktioner
  hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3
  hvordan du installerer en cd -afspiller i en BMW E32
  hvordan du gør din egen luftindtag til din bil
  hvordan man laver en Chevy 454 vortec mere effektiv
  hvordan man programmerer en BMW 330 garage oplukker
  kan du sætte en Chevy motor i en kviksølv Cougar ?