hvordan du skal aflevere en brugt bil

hvordan du skal aflevere en brugt bil

At komme af med en brugt bil giver en mulighed for at tjene eller spare penge . Salg, handel -in , donerer eller stripning din bil til skrot , er ansvarlig bortskaffelse metoder , der i øvrigt tilbyde økonomiske incitamenter . Sælger eller handel kan bidrage med penge til køb af et nyt køretøj . Donere en brugt bil til velgørenhed , kan resultere i en heftig skattefradrag afhængigt af markedsværdien af køretøjet. Brugte biler fra 1995 eller ældre , bør normalt være frataget for skrot eller dele videresalg

Du skal bruge: .
Brugt bil .
Telefon .
Internetforbindelse .

Valg Bortskaffelse Sti


1 .
Bestem markedsværdien af brugt bil . Check med Kelley Blue Book eller en anden bil bedømmelse tjeneste at undersøge markedet af køretøjets værdi . Hvis værdien er lav , kan du overveje stripning for skrot eller dele videresalg . Jorden 911 kan give en liste af auto og dele bjærgning selskaber i dit område .
2 .
Beslut om du er bortskaffelse af brugte køretøj til at erstatte det med et nyt køretøj . Sælger eller handel med den brugte bil vil medføre en økonomisk pris , som umiddelbart kan anvendes til køb af en ny bil .
3 .
Find en velgørende organisation , der accepterer køretøj donationer . Køretøj donationer til anerkendte almennyttige organisationer er fradragsberettigede . Sørg for, at velgørenhed indeholder alle de nødvendige beviser for den indregnede værdi af dit køretøj , og hvad der efterfølgende blev gjort med det ( Har den velgørende sælge for skrot eller give det til nogen ? ) . Disse oplysninger vil være nødvendige for at rapportere ikke- kontante velgørende donation som et skattefradrag .
4 .
Strip bilen for dele og sælger. Køretøjer ældre end i 1995 mangler moderne emissioner og brændstoføkonomi teknologi og skal destrueres eller solgt af en del . Du kan annoncere dele af bilen , der stadig i orden i dit lokale avis rubrikannoncer eller Craigslist . Nogle ikke -arbejdende dele kan også være videresolgt til mekanikere butikker og bjærgning værfter . Hvis din bil har en unik body- stil eller gør, kan skallen af køretøjet også sælges enkeltvis til bil entusiaster og refurbishers .
5 .
Freecycle din brugte bil . Freecycle er en ny metode til byttehandel eller bytte ens uønskede personlige ejendele i bytte for noget andet . Tilføj din brugt bil til en freecycle gruppe og se, hvad du får tilbudt til gengæld.

gode råd og advarsler


 • Hvis du vælger at redde eller bånd dit køretøj for dele , være omhyggelig med at korrekt bortskaffelse af farlige kemikalier . Frostvæske , transmissionsolie , motorolie , benzin og batterier er nogle af de mange miljøfarlige kemikalier, der findes i biler . Jorden 911 viser farlige kemiske bortskaffelse i nærheden af dig .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan tilslutte min mp3-afspiller til min jensen mp3310 autoradio
  hvordan man kan anvende en vinyl design på en grand am gt
  Du kan blande forskellige størrelse dæk ?
  hvordan du installerer en diesel computerchip
  Hvordan installerer jeg en radio i en 2000 Chevy prizm ?
  Hvordan opretter jeg en lastbil lydsystem ?
  Sådan opdaterer en onstar liste
  hvordan man kan omgå oliefilteret
  hvordan man kan omprogrammere nøgleringe selv
  Subwoofer Amp Requirements