hvordan man kan sammenligne tomtom gps -enheder

hvordan man kan sammenligne tomtom gps -enheder

Tom Tom er en af de største og bedst bedømte GPS ( Global Positioning System ) producenter i verden byder på en imponerende række af enheder med en bred vifte af funktioner . Der er en TomTom GPS for hver kørsel livsstil

Standard funktioner

TomTom GPS -enheder deler alle nogle grundlæggende funktioner, der har gjort TomTom en af de mest pålidelige GPS -producenter . Først kommer de enheder programmeret med millioner af interessepunkter , såsom restauranter , hoteller og tankstationer . Den HelpMe ! Nødsituation menu kan du hurtigt finde den nærmeste hospital , samt give nøjagtige lokaliseringsoplysninger til alarmtjenester . Også alle TomTom -enheder kommer med anti-refleks skærme , så du kan se dine kort , selv når solen er direkte slå ned på skærmen .

Mono-tasker

Multitasking er ikke alles forte , og kigger på en GPS under kørslen stadig tæller som et forsøg på at gøre to ting på én gang . For komplicerede drejninger overveje en GPS , der annoncerer kommende sving . Denne funktion giver brugeren mulighed for at fastsætte deres opmærksomhed på , hvad der betyder mest : vejen. Hertil kommer , giver EasyMenu brugeren med det bedste fra TomToms navigations funktioner i en super-simpel to knap menu , så du kan være rullende uden at fare vild i detaljerne .

Den Jetsetter

Hvis du er en bruger, er konstant i en anden by , og i et andet leje bil, Fold n Go EasyPort montering er et must . Enheder med denne funktion har en holder, folder ind i bagsiden af enheden , så det kan være gled ind i en pose eller endda en skjortelomme . TomTom gør også GPS med præmie kort over USA , Canada og Mexico , og hvis det ikke er nok , at LIVE -funktionen er en præmie -level funktion , der giver real -time informationer om trafik, gaspriser , og mere så du ll aldrig føler sig slags , når du er ude af byen .

Den Pendler

Hvis du jævnligt navigerer trafik , bør du overveje en TomTom med IQ Routes -funktion. Typisk , GPS fungerer ved at finde en rute gennem den korteste afstand og langs veje med den hurtigste hastighedsgrænser. IQ Routes faktorer i oplysninger baseret på tid-på-dagen og den faktiske trafik hastigheder til omdirigere brugeren omkring peak-time trafik ( såsom myldretiden ) . For brugere , der planlægger at navigere store byer med 5 eller 6 sporede veje , se efter enheder med avanceret vejbaneskift feature. This funktion viser brugeren præcis hvilken bane at være i at tage exit med foto-realistiske billeder og en du-kan-ikke- miss-den dunkende grøn pil .

On-opkald i din bil

Hvis du er typisk på mobiltelefon under kørslen , kan du overveje en TomTom -enhed med Bluetooth . Disse enheder kan oprette forbindelse til din mobiltelefon med Bluetooth -teknologi og gør din GPS -skærm til en opkalds -id . Hvis enheden har også stemmekommando funktioner, kan du gøre talekommando telefonopkald samt talekommando ændringer i din rute eller destination .


Relaterede artikler


hvordan man kan male fælge på en Ford Expedition
hvordan man kan måle hjulet backset
dækstørrelse oplysninger
hvordan man programmerer en General Motors nøglefri adgang
hvordan du opgraderer en 1988 Jeep Cherokee ’s radiator
Hvordan fjerner jeg en fabrik radio i en 2002 Subaru Impreza WRX ?
hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
hvordan man wire en Sony autoradio til en 1993 toyota corolla
Hvordan installerer jeg en Sony CDX - 1000rf cd afspiller ?
define forskudt hjul