trailer aksel specifikationer

trailer aksel specifikationer

Selvom du måske være fristet til at tænke på trailere så enkel , stum slæder at følge med bag din lastbil , faktum er, at trailere er køretøjer i sig selv . Trailers bøje , flex og håndter i mindst lige så dynamisk en mening som den blår køretøjet trække dem, og de skal gøre det , mens der opholder stabil og forudsigelig på alle tidspunkter. Aksel specifikationer spiller en vigtig roll i fastsættelsen af en trailer 's last potentiale og køreegenskaber .

Gross Aksel Vægt Rating ( GAWR )

Dette er måske den mest relevante specifikation , når du køber trailer aksler , og er defineret ved den laveste nominelle komponent i systemet . Kort sagt , hvis din aksel center stråle vil holde 8,000 pounds , men hubs er kun gode til 5. 000 pounds , din brutto akseltrykket rating kan ikke være højere end 5. 000 pounds . Andre faktorer, som indgår ved fastlæggelsen af Gross Aksel Vægt Rating ( GAWR ) er suspensionsordningen , fælge og dæk vægt ratings .

Camber

Ligegyldigt hvor stærk din aksel er , vil det altid bøje en lille smule under belastning . Hvis akslen var helt lige , da losses , ville det presse nedad i midten når det er indlæst . Dette ville medføre, at dækkene til at vippe indad i toppen , at få , hvad der betegnes som " negativ camber ". En lille smule negativ camber vil hjælpe din trailer til at håndtere bedre, men det vil bære dine dæk ud meget hurtigt . De fleste trailer aksler bøjer opad i midten, så , under belastning , akslen retter i stedet for at bøje sig . Camber er defineret ved den lodrette flade af dækkets grad af variation fra helt vinkelret på vejbelægningen , når den ikke under belastning .

Overslung eller underhængte

Overslung aksler bruge en bladfjeder monteret på toppen af akslen og underhængte Axels bruge en bladfjeder monteret under . Montering af bladfjeder på toppen af akslen vil give dig flere ekstra inches af frihøjde , men det vil gøre det på bekostning af håndtering.

Straight eller Drop Spindel

En dråbe aksel ligner en meget bred brev " U. " Hjulet hubs tillægger den opadgående tips af " U " og bladfjedre tillægger den nederste vandrette del . En dråbe får traileren lavere til jorden for bedre håndtering , men kommer med en endnu større frihøjde straf end bare at bruge overslung fjedre .

Sporvidde

Det afgørende måling er afstanden fra centrum linje ét dæk til midterlinje fra den anden på en enkelt aksel . I tilfælde af dobbelt hjul , er det sporvidde taget fra det nøjagtige centrum af hvert par hjul. Generelt vil et bredere spor-bredde give mere forudsigelig håndtering og mindre trailer svajer , men den øgede bredde i centrum strålen vil øge bukkede under belastning og reducere ultimative bæreevne .


Relaterede artikler


hvordan du installerer bolden for en svanehals trailer
Cadillac CTS udstødning tips
hvordan du installerer en forstærker i en 2001 Chevrolet Tahoe
hvordan man kan tune Mini Coopers
hvordan man kan tilslutte en radio til en bil
Hvordan kører jeg højttalerkabel gennem en gummi dør boot ?
tonet love for Massachusetts
hvordan du opretter din egen bil magneter
hvordan du installerer en bil forstærker med en lighter
hvordan du installerer en auto udluftning skygge