hvad man skal kigge efter i bil audio højttalere

hvad man skal kigge efter i bil audio højttalere

Bil audio ændringer er en af de mest populære eftermarkedet tilføjelser til køretøjer . Med en lille smule penge , nogle elektriske viden , og ønsket om at have en awesome klingende musik system i bilen , kan du fuldstændig ændre dit køretøj til en fornøjelig sted at lytte til musik . Der er nogle ting, du bør vide , hvis du har planer om at foretage ændringer til din bils lydsystem , da alle komponenter skal nøje udvalgt til at arbejde sammen , eller vil du have problemer nede ad vejen , som kan omfatte højttaler svigt , dårlig lydkvalitet eller elektriske spørgsmål .

følsomhed og styrke Handling

En af de vigtigste ting at kigge efter , når du vælger bil højttalere er ratingen af talerne for håndtering forskellige typer lyd og signal. Følsomhed er den talendes evne til at producere lyd baseret på den mængde strøm der anvendes til det . Høj følsomhed højttalere kan producere lyd gennem lave kraftsystemer , og lav følsomhed højttalere er bedst parret med high-power systemer . Du vil også nødt til at kende watt af dit system at bestemme, hvad højttalere til brug . Højttalere, der kan håndtere store watt anses for at være høj belastbarhed højttalere , med lavt strømforbrug håndtering højtalere beregnet til en mindre watt- systemer .

Full Range Højttalere

En anden overvejelse er, om ikke at gå med full-range højttalere . Hele spektret talere har mulighed for at oprette alle områder af lyd , fra lave bastoner til høj diskant toner i en enkelt højttaler . Disse er det bedste valg , hvis du ønsker at erstatte fabrikken højttalere uden at tilføje eller udføre meget modifikation i vejen for højtalere eller monteringsudstyr . Fuld range højttalere er generelt ikke så imødekommende, som taler systemer, der indeholder dedikeret talere for hver type af lyd .

Komponent -højttalere

I modsætning til hele spektret højttalere , som udgør en talere specielt designet til at håndtere den type tone du kører gennem dem . Disse komponenter talere omfatter basenheder for bas og diskant for skingre toner . Komponent -højttalere er bedst bruges , når du ønsker at skabe de bedst mulige lyd -system uden bekymringer om at tilføje højttalere eller højttaler-montering steder . Ofte, vil du nødt til at fabrikere kasser eller andre måder at montere disse højttalere , da de fleste fabrik højttalere er enkle full-range højttalere . Når du har afgjort, om du vil have fuld rækkevidde eller komponent -højttalere , vil du være godt på vej til at designe lydsystemet af dine drømme .


Relaterede artikler


Hvordan finder jeg en transmission køler til en Ford C -6 automatgear ?
hvordan man wire en bil voltmeteret
hvordan du fjerner stereoanlægget i en 1999 Dodge Ram
hvordan man wire en bil elektrisk ventilator
skridt for at anvende farve til vinduer
hvordan man kan gøre flere hestekræfter i et 1995 Mitsubishi Diamante
hvordan man bruger en ekstern start
gør det selv herculiner lastbil seng liner
grundlæggende Lowrider hydraulik
hvordan man kan male fælge på en Ford Expedition