hvordan man tilslutte et hus stereo til en bil

hvordan man tilslutte et hus stereo til en bil

Et hus stereoanlæg kan tilsluttes til en bil audio system . Det trick er impedans matching. Mange radioer i dag har en AUX-indgang til tilslutning ting såsom bærbare cd-afspillere og iPods til bilens stereoanlæg . Dette kan bruges til at tilslutte et stereoanlæg til en bil audio system . For at denne skal fungere ordentligt, skal output impedans stereo 's hovedtelefonudgangen at matche indgangsimpedans radioens auxilary input

Du skal bruge: .
25- fods jumper med 3
5mm stik på hver ende .
1 skilletransformer .


1 .
Drej huset stereo ud . Sæt en af de 3,5 mm jack til et 3,5 mm til 6. 3mm adapter . Sæt 6. 3mm adapter ind i huset stereo . De fleste hus stereoanlæg har et 6. 3mm stik til hovedtelefoner .
2 .
Kør den anden ende af kablet ud til bilen . Sæt 3,5 mm jackstik i radioens 3,5 mm stik . Drej bilens stereo på og tjekke din bilradio instruktionsbog om , hvordan man skifter til AUX-indgang . Nogle radioer automatisk skifte til AUX -indgang , når radioen registrerer en indgangssignalet på den AUX-indgang . Indstil lydstyrken på omkring 25 procent .
3 .
Sæt huset stereo til sit laveste niveau . Drej huset stereo på og langsomt øge volumen til omkring 55 af den maksimale værdi . Gå tilbage til bilen og tjekke for lyd . Hold huset stereo volumen lav , men justere lydstyrken , indtil der ikke forvrængning høres i bilen .


Relaterede artikler


hvordan man opbygger en 914 racerbil
sony bilstereo monteringsvejledning
hvordan du installerer kold luft indtag på 2000 Ford F -150
hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
hvad er RMS højttalere ?
hvordan man kan programmere din saturn nøglefri fjernbetjening
måder at øge hestekræfter på en Silverado 1500
hvordan man kan fjerne en cd -afspiller fra 2007 Tiburon
hvordan man kan konvertere en Ford elektronisk tænding
hvor at installere en satellit antenne i min Ford sport trac