Hvordan får man flere hestekræfter fra et 1993 Ford Mustang GT

Hvordan får man flere hestekræfter fra et 1993 Ford Mustang GT

Ford Mustang har bred eftermarked støtte til visuel såvel som performance modifikationer . Eftersom køretøjet vil blive relativt gamle , først sørge for, at der ikke er nogen unødig magt tab som følge af slidte dele såsom tændrør og kabler , og at brændstof-og vandsystemer har ingen utætheder . Bedre luftstrømmen kan opnås med en kold luftindtag , en ny masse luftstrøm meter og opgraderede gasspjæld organ . Opgraderet udstødningssystemer vil øge magt såvel som lyd . For en mere dramatisk effekt opgradere, er turboladning eller kompressor en kostbar , men tilfredsstillende løsning.

Du skal bruge:
Kolde luftindtagssystemet
. Eftermarkedet masse luftstrøm meter .
Eftermarkedet overskrifter .
Eftermarkedet gasspjæld organ .
Eftermarkedet cat- back udstødnings system .


1 .
Åbn hætten og inspicere motoren . Den sundere motoren , jo mere strøm vil producere og jo mere modtagelig bliver det at opgraderinger . Start med at kontrollere kritiske motordele til overskydende slitage . Tjek din tændrør og tændkabler . Medmindre du kan kontrollere , at stikkene ikke har udtømt deres levetid , ændre dem . Næste , skal du kontrollere alle dine slanger og brændstofledninger for utætheder og inspicere motorblokken for olie . Hvis din motor har olie rester , fastsætte olielækage , før du yderligere modificere motoren . Måling af komprimering i flasker er en dyrere , og der kræves professionelle faciliteter , men bør alvorligt overveje , hvis bilen er blevet misbrugt i løbet af sit lange liv , eller du føler, at leverance på lager form er utilstrækkelige .

2 .
Tag din luftfilter og erstatte det med en kold luftindtag system . Dette er en nem ændring og forbedrer både magt og lyden af motoren . Flere selskaber gør kold luft indtag og næsten alle af dem kan være installeret i din egen garage . Det næste skridt er etablering af en ny masse luft meter, hvilket vil omprogrammere din motor til at suge mere luft og brænde mere benzin for at få flere hestekræfter . Med disse ændringer , vil du sandsynligvis ramme for rammerne af den bestand gashåndtaget organ , som ikke længere vil være i stand til at levere tilstrækkelig luft til at drage fordel af de nye setup . Eftermarkedet gasspjæld organer er nemme at bolt på , og forbedre ikke blot magt , men også gas respons , hvilket resulterer i en mere umiddelbar stigning i omdrejninger . Endelig kan du bytte det eksisterende overskrifter med en mere aggressiv enheder , men omkostningerne til denne ændring kan være betydelige .
3 .
Fjern dit lager udstødning og erstatte det med en mindre restriktiv eftermarkedet system . Bestanden udstødning på de fleste muskel biler er et svagt led. Udskiftning af bestanden enhed med en eftermarkedet system forbedrer magt , giver et mere hæs lyd og også reducerer vægten af køretøjet . Der er forskellige muligheder . Du kan erstatte kun halstørklæder eller hele udstødningssystemet , fra motoren i den forreste del af køretøjet til udstødning exit i ryggen . Naturligvis , jo større den sektion du udskifter , jo større forbedring vil du se , men jo flere penge du skal bruge . Et godt kompromis er en kat-back udstødningssystem , som erstatter den del af udstødningssystemet efter katalysatorer .
4 .
Tilføj en tvungen induktion system for maksimal effekt produktion . Tvunget induktion refererer til at tvinge mere luft ind i forbrændingskammeret i din motor end det er muligt ved at henvise til det omgivende atmosfæriske tryk . Dette kan ske med turboladere eller kompressor . Den mest kraftfulde muskel biler , næsten uden undtagelse , er afhængige af tvungen induktion . Omkostningerne ved en sådan ændring er væsentlig , og installationen skal udføres af en erfaren mekaniker . Tvungen induktion er normalt udføres efter alle " foreløbig " ændringer i de forrige trin er afsluttet , da dette vil sikre, at motoren rent faktisk kan bruge ekstra luft leveres af den tvungne induktion systemet.


Relaterede artikler


Hyundai Accent stereo installation
hvordan man kan male en udstødningsmanifold
hvordan du bestiller personligt nummerplader
billige motorcykel sæde polstring muligheder
hvordan du installerer et kort shifter på en 98 borgerlige
ideer til skolebus konverteringer
hvordan man wire en Honda Odyssey 12v stikkontakten , når motoren ikke kører
hvordan man etablerer en auto -lydsystem
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af en lastbil
installere en Sony CD changer