flad oval udstødning tips

flad oval udstødning tips

Kun én bil udstødning tip maker refererer til deres tips som " flad oval . " Det Edelbrock Virksomheden anvender udtrykket til at beskrive en af sine designs . Det betyder ikke, at andre udstødning spidsen beslutningstagere producerer ikke en tilsvarende formet udstødning spids . Andre producenter blot bruge forskellige udtryk , såsom brede ovale eller aflange , at beskrive tips i det flade ovale .

Edelbrock flad oval Tips

Edelbrock flad oval udstødning tips fås i to forskellige længder . Den længere version har en samlet længde på 12 inches og passer en 2,25-til 2,5- tommers diameter udstødningsrøret. Den kortere spids har en samlet længde på 8 inches og passer en 2,5- tommers diameter udstødningsrøret. Begge tip har en 2- tommer -by -5-tommer stikkontakt størrelse . Spidserne er enkelt væg med cut , snarere end afrundede , kanter . Udstødningen tips er lavet af stål med en krom finish . De 8-tommer lange tip er omkring $ 32 og den 12-tommer tip er omkring $ 37, som i september 2010.

Corsa Oval Tips

Corsa tip er simpelthen betragtes som en oval , selv om det er formet meget på samme måde som Den Edelbrock flad oval . Corsa ovale tip er stort , med en 4- tommer indløb diameter beregnet til at passe en GMC Sierra pickup truck . Corsa spids har en 11,5 tommer længde og en rullede kant . Fra september 2010, er Corsa tip omkring 187 dollar .

Ractive Wide Oval Tips

Den Ractive udstødning tip betragtes som en bred oval og er næsten en nøjagtig match til formen på den Edelbrock flad oval . Lavet af rustfrit stål , spidsen har en 2,5- tommers indløb diameter og er 8,5 inches lang . Spidsen er tilgængelig i en krom eller sort finish . I modsætning til de Edelbrock spidsen , har Ractive spidsen en rullesøm og en vinklet snit . Fra september 2010 er de Ractive tip omkring 43 dollar .

Magnaflow Aflange Tips

Magnaflow producerer et tip , der har en form meget tæt på flad oval , som virksomheden betegner som aflange . Den Magnaflow tip er poleret rustfrit stål med en rullet kant . Indløbet diameter er 2,25 inches og den samlede længde er 7,75 inches . Magnaflow hævder , at deres rustfrit stål tips vil vare op til fem gange længere end en krom tip . Fra september 2010 er de Magnaflow tip omkring 71 dollar .


Relaterede artikler


hvordan du opgraderer en Mercedes radio til en satellit -radio
hvordan man kan omprogrammere en 1996 Chevy Astro nøglering
hvordan man vælger en sne kæde størrelse
hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
hvordan man kan tage ud af radioen i en 2001 Chevy forstæder
hvordan man programmerer nøglefri adgang for 2000 Silverado
hvordan man programmerer en universel fjernbetjening til en overhead dør
hvordan du indstiller uret på en eftermarkedet JVC KD stereo - S33
forskellige typer af snekæder
Sådan deaktiverer nøglefri optagelse på en opdagelsesrejsende