hvordan du fjerner en radio fra en 2005 Chevy Trailblazer

hvordan du fjerner en radio fra en 2005 Chevy Trailblazer

I 2005 Chevy Trailblazer kommer med en AM /FM stereo med indbygget cd- afspiller . Valgfri stereo systemer er til rådighed, herunder multi-disc CD-skiftere og enheder kan modtage satellit -radio . Trailblazer ejere , der ønsker at reparere deres stereo dæk eller erstatte det med en mere kompetent enhed kan have den opgave, der udføres af en professionel bil audio teknikere . Spar penge ved at fjerne den bestand, radio selv

Du skal bruge:
10- mm topnøgle
. Trim panel værktøj til fjernelse ( ekstraudstyr) .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Løft Chevy 's hætte og løsne bolten , der holder den negative batterikabel klemme til den negative batteriet terminalen med den 10- mm skruenøgle . Fjern kablet fra batteriet og læg den til side af batteriet . Flyt til indersiden af vognen.
2 .
Fjern de to skruer på hver side af gearvælgeren løftestang med skruetrækkeren . Fjern panel omkring gearkassen og sæt den til side .
3 .
Fjern de to skruer på bagsiden af den opbevaringslomme under stereo .
4 .
Grab øverste venstre hjørne af trim panel , der omgiver stereo forsamling og lirke den væk fra instrumentbrættet . Afmonterer to ledninger stik fra forretninger på bagsiden af panelet til helt at afbryde panelet fra instrumentbrættet .
5 .
Fjern de to skruer på venstre side af stereo beslaget og det indre skruen på højre side med skruetrækkeren . Skub stereo fra stereo montering dokken .
6 .
Tag stereo ledninger stikkene fra venstre side af bestanden radioens bagpanel . Frakobl antennekabel fra højre side af radioens bagpanel af forretninger, for at fuldføre fjernelsen .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en 2004 Dodge Durango fjernbetjening
hvordan man kan sammenligne shop for dæk
tips til Ford Ranger kant gas kilometertal
hvordan man finder en auto cd afspiller
hvordan du fjerner en radio fra en 2005 Chevy Trailblazer
Hvordan fjerner jeg en auto tilbehør , der er monteret med 3M tape ?
fælge , der vil passe en 1991 Camry
hvordan man kan gøre bilens højttalere højere på et bånd afspiller
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 1997 toyota Avalon
hvordan du installerer gaden glød strobe forlygter