hvordan du installerer motorcykel udstødning wrap

hvordan du installerer motorcykel udstødning wrap

Motorcykel udstødning wrap er fremstillet af en speciel isolerende stof . Ved at isolere udstødningsrør af motoren , udstødningen wrap tillader varm luft til at bevæge sig mere frit gennem rørene , hvilket betyder, at motoren kan bevæge sig mere luft på et givet tidspunkt , effektivt at øge acceleration og overordnet magt . Motorcykel udstødning wrap er relativt billigt i betragtning af dens effektivitet og er let at installere derhjemme . Spar tid og penge over at have din udstødning indpakket din lokale mekaniker ved at gøre det selv .

Du skal bruge:
Udstødning wrap
. Spand .
Stål spændebånd .
Saks.


1 .
Sæt din motorcykel på sit støtteben eller center stå i et åbent arbejdsområde . Hvis motorcyklen er kørt for nylig , gør det muligt at køle af, før start stedet for at risikere at blive forbrændt under indpakningen . Fyld en spand med stuetemperatur vand og sæt den i nærheden af motorcyklen .
2 .
Rul udstødning wrap og oversvømme det i spand med vand for at maette det . Benytte wet udstødning wrap vil give dig mulighed for at pakke det mere stramt omkring krom udstødningsrør. Begynd indpakning første røret , hvor den kommer ud af topstykket . Træk wrap så stramt som muligt uden at det glider , og overlapper wrap med omkring halvdelen af bredden .
3 .
Fortsæt indpakning udstødningsrørene stramt , indtil du når enden af røret . Lav en diagonal snit i wrap bruge saks , så til slut indpakning rent mod enden af røret .
4 .
Brug en stål slangeklemme at sikre ende af wrap til udstødningsrøret . Stram klemmen fast for at sikre, wrap vil ikke glide eller optrævle .
5 .
Pak den anden udstødningsrøret på samme måde som den første . Når du er færdig med indpakning , tænde for motorcyklen og lad det tomgang i 15 til 20 minutter at tørre wrap . Der vil være damp fra udstødningen wrap som udstødningen varmes op . Det er ikke noget at bekymre sig om . så snart dampen stopper , bør wrap være tør .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en forstærker i en 2000 Ford Ranger
hvordan man kan male bunden af indsugningsmanifold
hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil audio forstærker
hvad er formålet med en bil spoiler ?
DIY subwoofer kasse bygning
hvordan du fjerner 1998 Ford Explorer radio
hvordan man programmerer en nøglering til en Ford F150
Sådan nulstiller du en nøglefri indgang
hvordan man sand en bil med en da slibemaskine
PT Cruiser : stereo fjernelse