hvordan man installere en radio på en impala

hvordan man installere en radio på en impala

Selv om Chevy Impala kommer med en fabrik-installeret radio , mange mennesker finder enheden mangler og ønsker at opgradere . Der er mange muligheder for folk , der ønsker at opgradere , og mange forskellige stilarter stereo systemer , som du kan installere . De muligheder, satellit- radiomodtagere , der er i stand til at spille MP3 -filer , og DVD navigationssystemer . Chevy Impala er enestående i , at hele den øverste instrumentpanelet af bilen skal fjernes for at installere en eftermarkedet radio

Du skal bruge: .
10 mm skruenøgle .
Skruetrækker .
Faceplate adapter .
Stjerneskruetrækker .
Ledningsnettet adapter .

Fjernelse


1 .
Skær magt til bilen for at forhindre dig i at blive chokeret . For at gøre dette ved at åbne motorhjelmen og fjern gummi dækker over den negative batteripol . Brug en skruenøgle til at løsne klemme , der holder jordforbindelsen kabel til den negative batteriets bly . Adskil kablet fra batteriet og sæt det til side .
2 .
Inde i bilen , lirke tænding dækslet fra ratstammen med en skruetrækker .
3 .
Åbn de to sikring rum er placeret på hver side af instrumentbrættet . Fjern skruerne placeret i hvert rum med en stjerneskruetrækker .
4 .
Fjern venstre closeout panel , som ligger under rattet lige over gas -og bremsepedal . Tryk ned på de to faner for at fjerne panelet .
5 .
Fjern de to skruer , der blev afsløret , når du har fjernet closeout panelet . Disse skruer er , hvad holder i ratstammen fyldstof panel .
6 .
Træk hele instrumentbrættet ud med hånden . For at undgå skader , starter på den ene side og arbejd dig vej til den anden. Når fjernet , trække ledninger til faren lys og trækkraft kontrol skifter fra panelet .

Installation


1 .
Sæt din faceplate adapteren i stereo montering dock , og derefter køre ledningsnettet adapteren fører ud fra bagsiden af frontpladen adapteren .
2 .
Slut Impalas stereo ledningsføring til ledningsnettet adapteren , og tilslut derefter fører fra selen adapter til bagsiden af eftermarkedet radioen .
3 .
Placer tilsluttede eftermarkedet radioen ind i åbningen af frontpladen adapteren .

refiksation


1 .
Reconnect instrumentpanelet til instrumentbrættet i din Impala . Før du klikker på instrumentpanelet tilbage på plads , tilslut ledningerne til faren og trækkraft kontrol afbrydere .
2 .
Sæt alle skruer , du har fjernet , begyndende med dem, der findes i nærheden af speedometer .
3 .
Snap nederste venstre side instrumentpanelet på plads igen . Tryk på den nederste førersiden panel tilbage på plads , indtil de klip engagere og låse den på plads .
4 .
Sæt tænding betrækket tilbage over nøglehullet .
5 .
Sæt grundstødningen kabelklemmen på den negative batterikabel post og spænd med en 10 mm skruenøgle . Udskift gummi , der dækker over den negative batteripol .

gode råd og advarsler


 • leder på ledningsnettet adapteren vil være markeret tydeligt for at gøre installationen nem .
 • Fabrikken radioen i Impala er dobbelt DIN størrelse .
 • Hvis du ønsker at installere en enkelt -DIN dæk ( to inches af syv inches ) , skal du installere de rigtige faceplate adapter .


 • Relaterede artikler


  fordele og ulemper ved rør eller slangeløse scooter dæk
  hvordan man beregner bag gear
  Maryland bil motorudskiftning love
  hvordan man laver en 99 Honda Civic ex hurtigere
  Hvordan fjerner jeg en højttaler dækker i en ’96 kviksølv zobel ?
  hvad er tunet port tænding ?
  hvordan du udskifter radioen i 1996 i et Honda Accord
  hvordan man kan kode en Toyota fob nøgle
  hjem fjernbetjening garageportåbneren i visir instruktioner
  Hyundai Accent stereo installation