specifikationer for en Rockford Fosgate magt 551s forstærker

specifikationer for en Rockford Fosgate magt 551s forstærker

Rockford Fosgate er en eftermarkedet bil audio -producent , der gør Power 551S bilen forstærker . Denne lille enhed vil øge lyden af din bil stereo. Designet til minimum forvrængning , vil denne enhed giver dig mulighed for at aktivere dit system med punch bas og intelligente udbrændingsfasen beskyttelse, såvel som mange andre fantastiske funktioner .

Key Features

Den Rockford Fosgate Power 551S har mange gode funktioner. Den største fordel er , at det er brokoblingsmulighed , hvilket betyder at du kan kombinere de to kanaler til én kanal for en større punch . Det betyder, at 551S er en dual channel enhed, så det er i stand til magten to sub -woofere .551S har RMS beføjelser 40 wx 2 og 275 wx 2 ved 4 og 2 ohm henholdsvis og det er tre -vejs klar . Det 551S har en frekvensgang fra 20 Hz til 20000 Hz og en 100dB forhold for signal /støj .

Crossover og Equalizer

Det 551S har bass boost til at fremhæve de lavere frekvenser af din musik til at producere en rigere tone . Frekvensen af den basforstærkning er 45Hz . Det har en lav-pass og high-pass hyppighed af 50Hz til 250Hz .Nogle andre funktioner i 551S omfatter en indgangsspænding på 14,4 volt , og det bruger MOSFET kredsløb .Denne lydforstærker måler 6 af 30,7 med 25 cm . Dette gør det til et kompakt audio -forstærker . Det har en høj virkningsgrad design for varmeoverførsel og er tri-mode kan .551S har en fjernstyret bass boost funktion til at give forbrugerne mulighed for nemt at kontrollere deres grad af løft. Denne funktion tilføjer desuden gode løft uden overvældende det .

Rockford Corporation

Den Rockford selskab er et børsnoteret selskab , der producerer lyd- udstyr under fire forskellige navne . Disse fire mærker er Rockford Fosgate , Lightning Audio , Rockford Acoustic Design og InstallEdge. com .De tre første skaber audio elektronik til mobil lyd formål, hvilket betyder for biler. Installer Edge gør alt for at installere nogen bil audio eller hjemmebiograf opgraderinger kan du ønsker at installere .


Relaterede artikler


auto tonet krav
hvordan man kan ændre en bil stereoanlæg i en ’93 Buick århundrede
Hvordan installerer jeg et 2003 Honda Civic lager radio ?
hvordan man kan ændre visningen fra Celsius til Fahrenheit på en 2001 Jetta
Jones udstødning tips
stereo receiver reparation tips
hvordan man laver en pap forrude solcreme
højttaler anlæg til et 1995 Nissan Pathfinder
turbo golf komponenter
Hvordan installerer jeg højttalere i en 2001 Nissan Altima ?