vinklede udstødning tips

vinklede udstødning tips

Aftermarket udstødning tips ikke øge effektiviteten af et køretøjs udstødningssystem , men de føjer til det generelle udseende af bilens ydre . Vinklede udstødning tips er skåret på en lille skrå og kaldes undertiden en drejning-cut tips . Tips er til rådighed for bolt -on og svejse -on installation . Bolt -on tips kan installeres af ejeren af køretøjet , mens svejse -on tips skal installeres af en professionel .

MBRP Tips

MBRP gør en spids , at virksomheden specifikt kalder en vinklet snit spids . Spidsen har en stor , 5- tommer indløb diameter til at passe lastbiler og SUV'er . MBRP 's vinklet udstødning tip er lavet af rustfrit stål og poleret . Spidsen 's Edge har en rullet finish . Samlet længde på spidsen er 12 inches og det er installeret ved hjælp af en bolt -on system . Fra oktober 2010, vinklet den MBRP udstødningen spidsen koster omkring 65 dollar .

Magnaflow Tips

Magnaflow gør flere vinkel-cut udstødning tips i rustfrit stål . De fremstiller otte single- rør tips og en dual-rør spidsen i vinkel-cut stil . Enkelt tip findes i aflange , runde , rektangulære og ovale rør figurer . Den dobbelte tip er en rund rør med en 2,25 tommer indløb diameter og 10- tommer samlede længde. Den dobbelte tip sælger for omkring $ 120. Den fælles rør tips varierer i pris fra omkring $ 47 til omkring $ 215 i oktober 2010. De fleste af de Magnaflow tips er svejse -on , men nogle få er til rådighed i bolt -on stil .

Ractive Tips

Fremstillet den Toucan Industri, Ractive mærke udstødning tips omfatter en vinkel-cut runde spids . Spidsen 's indløb diameter er 2,25 inches og længden af røret er 8 inches . Spidsen er lavet af poleret rustfrit stål og er en svejse -on stil installation . De Ractive tip koster omkring 42 dollars i oktober 2010.


Relaterede artikler


hvordan man beregner fælgdimension
Holley karburator tuning tips
hvordan du fjerner baghøjttaler panel på 2000 Dodge Neon
hvordan man leder en 4 kanals forstærker til en hovedenhed
hvordan man kan størrelse bil højttalere til en bil
brugsanvisninger for en Kenwood KDC -3024 bilradio
hvordan man slår op en turbo
hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer
DIY bil audio installation
hvordan man kan fjerne en cd -afspiller fra 2007 Tiburon