hvordan du installerer en bestop safari top

hvordan du installerer en bestop safari top

Den Bestop Safari Toppen er et tilbehør, Jeep ejere køber til at forbedre udseendet af deres køretøj . Den øverste kan beskytte føreren fra de fleste vejrforhold , men sikrer ikke , at føreren vil blive tilbageholdt i køretøjet , hvis en ulykke er sket. Den Bestop Safari top fås i to forskellige model stilarter : det ene er til Jeep Wrangler -modeller årene 1992 gennem 1995 og modeller 1997 til 2002 . Bestop Safari top installationen kan udføres af ejeren af køretøjet . Den øverste kan købes fra en off-road butik eller online website .

Du skal bruge:
Bestop Safari Top reservedelsnummer 52. 529 ( modeller 92-95 )
. Bestop Safari Top reservedelsnummer 52. 530 ( modeller 97-02 )

Jeep Wrangler Models 1992-. 1995


1
Drape toppen over sport bar på køretøjet . Sæt den forreste del af toppen i forruden holderen .
2 .
Pak den lange web rem , der er syet til centrum flap af den øverste omkring den vandrette rør af sporten bar . Træk det mod fronten af bilen.
3 .
remmen gennem Tjener løkke . Tjenerne loop er placeret over forruden . Træk enden af stroppen tilbage og før den gennem spændet på remmen . Vær sikker på ikke at trække i stroppen stramt .
4 .
Træk stropperne , som er syet til den bageste hjørner af den øverste mod den bageste . Ombryde stropperne under sædet sele monterer og omkring den bageste sport baren .
5 .
Træk remmen stramt mod spænderne på stropperne . Enderne af stropper gennem spænder og trække dem stramt .
6 .
Pak løkken strips omkring sporten baren og fastgør dem til hinanden ved hjælp af kroge . Tre par loop strips og kroge er placeret på hver side af toppen. Vær sikker på , at alle seks kroge og løkker er trukket så stramt som muligt .
7 .
Spænd web remmen , der er syet til toppen på bagsiden af døren åbning ( i nærheden af centrum søm af den øverste ) omkring den vandrette linje og under den lodrette sporten bar ( placeret på bagpanelet ) . Tråd på nettet remmen gennem spændet og trække i stroppen stramt .
8 .
Kontroller alle stropperne på køretøjet . Sørg for , at stropperne er så stram som muligt .

Jeep Wrangler Models 1997-. 2002


1
Skub plastik højderyg ( placeret på det øverste foran på toppen ) ind i forruden kanaler . Arbejde den øverste plads hele vejen tværs hen foran køretøjet . Wrap løkken strips , der er placeret på forreste hjørner af den øverste omkring den vandrette bjælke over døren . Fastgør dem til hinanden ved hjælp af kroge .
2 .
Drape stoffet over sporten bar med lange haler af gjordene , der er på den side af toppen på forsiden af sport bar . Wrap klappen med det lange centrum rem , der er placeret inde i toppen omkring sporten bar . Træk remmen mod forruden . Træk remmen gennem Tjener løkken placeret på forruden rammen . Træk enden af stroppen tilbage og gennem spændet . Stram remmen for at sikre det .
3 .
Spænd remmen , der er syet til den side af den øverste omkring sporten bar . Remmen gennem spændet på siden af toppen. Ombryde loop strips placeret på toppen lige foran sporten bar . Fastgør dem til hinanden ved hjælp af kroge .
4 .
Sæt de to plastic strips , der er syet til den side af den øverste på kanalen i døren sengeheste . Hvis køretøjet ikke har en dør side jernbane, pak i og uden stropper , der er syet på indersiden af den øverste over portåbningen omkring den vandrette sport baren og fastgør dem til hinanden ved hjælp af kroge .

5 .
Spænd stropperne , som er syet til den bageste hjørner af den øverste omkring sporten baren og under sikkerhedssele mounts . Enderne af stropper gennem spænderne og træk . Kontroller alle stropperne på køretøjet . Sørg for , at alle gjorde så stram som muligt .

gode råd og advarsler


 • Det er bedst at installere Bestop Safari toppen ved temperaturer højere end 72 grader Fahrenheit . Temperaturer under dette kan medføre, at top til kontrakten en tomme eller to , hvilket gør det svært at passe på køretøjet .
 • grund af , hvordan toppen er pakket til forsendelse , it-kontrakter og bliver rynket . Den øverste vil slappe af og rynkerne vil forsvinde flere dage efter installationen .


 • Relaterede artikler


  Pontiac grand prix bilstereo fjernelse
  hvordan man laver min Honda Civic hurtigere
  hvordan du aktiverer bluetooth gennem min kenwoodkdc - mp435u
  store diesel udstødning tips
  oplysninger om lattergas systemer
  DIY : mitsubishi 1996 eclipse eftermarkedet bilstereo installation
  hvordan du installerer en rollator udstødning på en jeep
  Nøglefri fjernbetjening program instruktioner til et 1993 Buick Roadmaster
  Camaro udstødning tips
  billig Roush udstødning tips