hvordan du installerer underglow lys på en lastbil

hvordan du installerer underglow lys på en lastbil

Underglow rør lys er en populær måde at pynte på din lastbil . Men før du bruger penge, tid og kræfter på at placere disse lys , finde ud af , om det er lovligt i din tilstand og amt . Nogle myndigheder tillade, at lys, men kun specifikke farver . Du kan købe underglow lastbil belysning fra flere kilder enten på internettet eller fra lokale bilindustrien forhandlere. Mål længden af begge parter og for-og bagsiden af din lastbil før bestilling for underglow lys kit til at sikre, at du har nok , før du begynder projektet .

Du skal bruge:
Electric bor
. Skruetrækkere .
Blyant .
Kørner .
Afisoleringstænger .
Lodning pistol .
Lodning.
Varmepistol .
Silicium.
Seal huller .


1 .
Spørg din lokale retshåndhævende at se, om underglow lys er lovlige i din stat og land . Der er en forskel i , hvad der er tilladt , herunder farven på den underglow lys .
2 .
Beslut dig for , hvilken type underglow lys kit til at købe enten online eller fra en virksomhed , der tilbyder rør belysning . LED underglows ofte kommer med flere muligheder for effekter og enten en farve eller flerfarvet . Neon er mere standard med valget af flere farver , men kun en enkelt farve af rør lys .
3 .
Løft lastbilen og før glidende nedenunder , sørg for at det er sikkert . Skub under og få en idé om , hvor du vil placere den underglow rør . Må ikke placere dem i nærheden af varmekilder , eller hvor en knægt er placeret . Placer rør på jorden ved siden af din lastbil , kontrol har du ret længder for venstre og højre side og front og bag . Du ønsker at beholde røret med ledningerne til forsiden i forbindelse med den elektriske kilde .
4 .
Placer beslag på underglow rør først og derefter løfte til at markere det sted på undersiden af lastbilen . Sikrer ikke de firkantede parenteser på dette tidspunkt . Brug blyanten til at markere placeringen . . Gentag denne proces for resten af røret placering
5
Tag kørner og gå over hver markeret sted , hvilket vil hjælpe , når du tager boret og begynde at gøre hullerne til sikre beslag til rammen af lastbilen . Nu tager boret og bore huller . Du kan enten bore alle de huller og så komme tilbage rundt og fastgør beslag og slanger eller bore og indsætte som du bevæger dig rundt i lastbil . Uanset hvilken metode du vælger , så husk at bruge silicium til surround det område af hullet , før du strammer skruerne på parenteser til at skabe en tæt forsegling mod metalrammen .
6 .
Find en placering til montering af transformeren , helst i nærheden af batteriet . Følg anvisningerne , der kommer med transformeren for korrekt montering . Når den er gennemført , skal du tilslutte strøm ledning fra transformeren til den positive side af batteriet . Placer stelledning fra transformeren til rammen på lastbilen til at fuldføre banen .

gode råd og advarsler


 • Tag batteriet ud af lastbilen , inden at gøre noget form af el-arbejde . Fjern negative batterikabel . Når bore huller i chassis i vognen, være omhyggelig med at holde sig væk fra dele , der kan tage skade , såsom elektriske , brændstof og bremse linjer .


 • Relaterede artikler


  hvordan man programmerer en Dodge Durango nøglefri
  hvordan man kan male skov camo på et køretøj
  hvordan man kan fjerne radioen fra en ’97 acura cl
  udstødning svejsning tips
  hvordan du aktiverer en gm xm radio
  hvordan man kan konvertere en motor til at køre på naturgas
  hvordan man wire en cigarettænder adapter
  hvordan du installerer en AE86 spankulere tandbøjle
  hvordan du udskifter en automatisk skift knop
  hvordan man kan male motorcykeldele